BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

IŞİD'in kan donduran hedef listesi! CHP'liler...

Gazeteci İsmail Saymaz, DEAŞ'ın 54 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep saldırısını değerlendirirken, polis raporunda yer alan bir başka iddiayı gündeme getirdi.

Abone ol

İsmail Saymaz, IŞİD'in hedef listesinde CHP'liler, Aleviler ve Kürtlerin de bulunduğunu ayrıca örgütün 18 şehirde de eylem yapabileceğini söyledi.

Polisin ikinci raporunda DEAŞ'ın 18 şehirde eylem yapabileceğini belirten Saymaz, özellikle kıyı bölgelerden biri olan Antalya'nın da bu şehirler içierisinde olduğunu söyledi.

HEDEFTE CHP'LİLER ALEVİLER VE KÜRTLER VAR

Özellikle doğu illerimizden bir ilde de eylem hazırlığı içerisinde olan IŞİD'in hedefinin bu noktalarda ibadet yerleri olduğuna dikkat çeken Saymaz, 18 şehir içerisinde Denizli, Kayseri, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa'nın olduğunu da belirtti. IŞİD'ın eylem hazırlığı içerisinde olduğu bir diğer hedefin ise CHP'liler, Aleviler ve Kürtler'in  bulunduğu noktalar olduğunu vurguladı.

"HAFİFE ALINABİLECEK BİR ÖRGÜT DEĞİL"

Saymaz, aynı zamanda Gaziantep'te de emniyet ve askeriyenin bulunduğu yerler tespit edilmiş, fotoğrafları çekilmiş bir başka noktada valilikler ve resmi kurumlar tespit edilmiş ve bunlara eylem hazırlığının olduğunu hatta bazı eylemlerin mayınlı eylemler olabileceğini de söyledi.