BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İşadamı ölüme böyle gitti

Şişli’de öldürülen Kemal Ramazan Güler'in 17 yaşındaki M.N. ile beraber olduğu görüntülere ulaşıldı

Abone ol

screen-shot-2012-02-25-at-10.55.33-am.png

Şişli’de 2 gün önce ayakları plastik kelepçeyle bağlı bıçaklanarak öldürülmüş halde öldürülmüş bulunan işadamı Kemal Ramazan Güler ve tanıştığı 17 yaşındaki M.N adlı genç kızın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Profilo Alışveriş Merkezi’nde tanıştıkları iddia edilen Güler ve M.N.’nin kamera görüntüleri polis tarafından bulundu. İşadamı Güler’in, ölüme nasıl gittiği elde edilen kamera görüntüsüne takılıyor.

Görüntülerde Güler ile M.N. alışveriş merkezindeki kafededeki masada karşılıklı konuşuyor. Bir süre sohbet ettikleri görülen ikili, saat 23:30 sıralarında masadan ayrılarak, montlarını almaya gidiyorlar. Genç kız kafeden yavaş yavaş ayrılırken, işadamı Güler, hesabı ödedikten sonra M.N.’eyle birlikte yürümeye başlıyor.

TACİZ İDDİASINI YİNELEDİ

Katil zanlısı İrfan Ç. polise verdiği ifadede taciz iddiasını yineledi. Zanlı verdiği resmi ifadesinde “M.N. ile evlenecektik. Kız arkadaşım halasıyla kavga etmişti. Biz de bir günlüğüne ev kiraladık. Olay gecesi kız arkadaşım birlikte dışarı çıkmamızı teklif etti. Başımın ağrıdığını söyleyip bu teklifini kabul etmedim. Daha sonra, kuaföre gideceğini söyleyerek dışarı çıktı. Geri dönerken peşine bir adam takılmış, evin kapısına geldiğinde onu taciz etmiş. Bu sırada ben kapıyı açınca kız arkadaşım ve peşindeki adamla karşılaştım. Adamla kavga etmeye başladık. Bıçak çekip saldırdı. Beni yaraladı. Ben de elinden bıçağı çekip kendimi korumak amacıyla rastgele salladım. Yere düştü. Öldüğünü anlayınca oradan kaçtık” dedi.

M.N. de avukat eşliğinde alınan ifadesinde öldürülen kişinin kendisini taciz ettiğini iddiasında bulundu. Güler’in cep telefonu ile cüzdanın hala bulunanaması ve Güler ile M.N.’nin alışverişmerkezinin kameralarına birlikte yansıyan görüntüleri, polisi bu yönde araştırmaya sevk etti. Cinayetin, zanlının iddia ettiği gibi tacizden dolayı mı yoksa gasp amacıyla mı işlendiğini araştırlıyor.

FACEBOOK HESABI CANINDAN ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İşsiz koca, 19 yaşındaki eşine internette sosyal paylaşım sitesine girdiği gerekçesiyle kurşun yağdırdı. Kalbine 2, başına 1 kurşun isabet eden kadın, iki çocuğunun gözleri önünde öldü.

İstanbul Pendik'te dün saat 02.00 sıralarında yaşanan olay iddiaya göre şöyle meydana geldi: Çalıştığı fabrikadan çıkarılan Sezer Yılmaz (26), 4 yıl önce Çanakkale'de tanıştığı ve kaçarak evlendiği Beyza Yılmaz'ın (19) Facebook'ta sayfa açtığını öğrendi.

Bunun üzerine çiftin arasında tartışma çıktı. Tabancasını çeken Sezer Yılmaz, 2 çocuğunun annesi Beyza Yılmaz'a ateş etmeye başladı. Kalbine 2, başına 1 kurşun isabet eden Beyza Yılmaz, çocuklarının gözleri önünde yaşamını yitirdi. Kaçmaya çalışan Sezer Yılmaz, devriye görevi yapan polisler tarafından yakalandı. Komşuları, Yılmaz çiftinin sık sık tartıştıklarını, 1 ve 3 yaşlarında 2 kızları olduğu için her seferinde boşanmaktan vazgeçtiklerini söyledi.

Beyza Yılmaz'ın babası Süleyman Topçu, "Bu devletin psikologları var. İşyerinde sorun yaşıyorsa gidip tedavi olmalıydı. Geçinemiyorlarsa boşansalardı. Benim evladımı öldürmesine neden yoktu. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Annesine, kızının öldüğünü nasıl söyleyebilirim?" diyerek ağladı.
 

İSTANBUL'DA KORKUNÇ CİNAYET

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bağcılar'da, aracıyla akaryakıt istasyonuna giden Mevlüt Y., başka bir otomobil içinde gördüğü 26 yaşındaki kız kardeşi Yıldız Yardım'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Yıldız Yardım'ın yanındaki 29 yaşındaki erkek arkadaşı Nedim Koç ile Yasemin Köklü ise hafif yaralandı. Polis, zanlı Mevlüt Y.'yi arıyor.

Edinilen bilgiye göre, Demirkapı Mahallesi Maslak Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonuna dün saat 20.30 sıralarında giden Mevlüt Y., park halinde içinde biri kadın 3 kişinin bulunduğu 34 AFJ 37 plakalı otomobilde kız kardeşi Yıldız Yardım'ı gördü.

Bunun üzerine otomobile binen Mevlüt Y. ile Yıldız Yardım arasında tartışma başladı. Aralarındaki küfürleşmenin ardından üzerinde taşıdığı bıçağı çeken Mevlüt Y., kız kardeşi Yıldız Yardım'ı kalbinden bıçakladı. Mevlüt Y. araya giren Yıldız Yardım'ın arkadaşı Nedim Koç'u yüzünden, Yasemin Köklü'yü ise boynundan bıçaklayarak kaçtı.

Otomobilden düşen Yıldız Yardım, arkadaşları tarafından kaldırıldığı Özel Sena Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bezmialem İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Nedim Koç yapılan tedavisinin ardından ifadesine başvurulmak için Bağcılar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Benzin istasyonu ile bir pastanenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, olay yerinde delil topladı. Polis katil zanlısı ağabey Mevlüt Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

CEP TELEFONUNU UNUTTUĞU İÇİN GERİ DÖNDÜLER

Cinayetten yaklaşık 1 saat önce Yıldız Yardım, arkadaşı Nedim Koç, Yasemin Köklü ve bir kişinin benzin istasyonundaki pastaneye gittiklerini ifade eden görgü tanıkları, Yıldız Yardım ve arkadaşlarının masada cep telefonlarını unuttukları için geri döndükleri anlattı. İkisi aynı gün olmak üzere, İstanbul'da 5 gün içerisinde 4 kadın cinayeti meydana geldi.

DEVLET HASTANESİNDE KORKUTAN YANGIN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde devlet hastanesinde yangın çıkması sonucu, hasta ve yakınları tahliye edildi. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde devlet hastanesinde çıkan yangın yaklaşık 5 saatte sonra kontrol altına alınarak söndürüldü.

150 yataklı 5 katlı Doğubayazıt Devlet Hastanesinin çatısında çıkan yangının büyümesi üzerine çevre il ve ilçelerden, itfaiye aracı ile ambulanslar sevk edildi.

Polis, asker, belediye ile Plato Dağcılık Arama ve Kurtarma ekiplerinin, TOMA ve itfaiye araçlarıyla müdahalesiyle yaklaşık 5 saatte kontrol altına alınarak söndürülen yangında, hastanenin çatısı tamamen yandı.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. İsmet Kolomuç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının bacadan çıkmış olabileceğini belirterek, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını söyledi.

Hastalarla ilgili bir sıkıntının yaşanmadığını ifade eden Kolomuç, ''7 yoğum bakım hastasının 4'ünün durumu acildi. Bu hastalarımız ilçede bulunan hastaneye ve Ağrı'ya sevk edildi. Yine tedavi gören 97 hastamızın tamamı evlerine ve çeşitli hastanelere tahliye edildi. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadı'' dedi.

ÜNİVERSİTELİ KIZIN HAZİN SONU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Manisa' hemşirelik bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Nuriye Bozkurt, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Olayın ardından kaçan ehliyetsiz sürücü 23 yaşındaki Hasan Özel, kendisine cep telefonundan ulaşan polisler tarafından ikna edilip, teslim oldu.

Celal Bayar Üniversitesi (Sağlık Meslek Yüksekolu Hemşirelik Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Nuriye Bozkurt'a, dün saat 20.30 sıralarında Şehitler Mahallesi, Mehmet Caddesi'nde hızla gelen bir otombil çarpıp kaçtı. Otomobilin altına alarak yaklaşık 100 metre sürüklediği Bozkurt, ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Nuriye Bozkurt, yolda yaşamını yitirdi.

19 ÖNCEKİ GÜN ŞANSI YAŞAMINA MAL OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Karaman'da yalnız yaşayan 80 yaşındaki Mahide Doğay, evinde elleri ve ayakları bağlı öldürülmüş halde bulundu. Cinayete kurban giden Mahide Doğay'ın 19 gün önce çantası kaybolmuş ve işsiz olan 30 yaşındaki B.S. içerisinde 2 bilezik, altın küpe ve kolye ile yaklaşık 2 bin lira para olan çantasını polise teslim etmişti. Polis de yaşlı kadını bularak çantasını iade etmişti.

Ziya Gökalp Mahallesi Abdullah Erdoğan Caddesi Alperenler Apartmanı Kat 1'de yalnız yaşadığı öğrenilen 80 yaşındaki Mahide Doğay'den haber alamayan yakınları, sabah saatlerinde eve geldi. Ziline basılan kapının açılmaması üzerine durumundan şüphelenen yakınları, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Eve gelen polis çilingir yardımıyla kapıyı açarak girdi.

YORGANLARIN ALTINDA BULUNDU

Evdeki dolap ve çekmecelerin karıştırıldığını tespit eden polis Mahide Doğay'ı de elleri ve ayakları bağlı, yorgan ve yastıkların altında haraketsiz bir şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı muayene sonrası Doğay'ın öldüğü tespit edildi.

Cumhuriyet Savcılığı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Doğay'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYBOLAN ÇANTASI TESLİM EDİLMİŞTİ

Cinayete kurban giden Mahide Doğay'ın 19 gün önce çantası kaybolmuş ve işsiz olan 30 yaşındaki Bülent Soylu içerisinde 2 bilezik, altın küpe ve kolye ile yaklaşık 2 bin lira olan çantasını polise teslim etmişti. Polis de yaşlı kadını bularak çantasını vermişti. Bu örnek davranışın gazete ve televizyonlarda yer almasının ardından yurt genelinden iş teklifleri almaya başlayan B.S.'ye, İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez de sahip çıkıp, iş için girişimlerde bulunmuştu.