BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,11
ALTIN 2.518,82
HABER /  DÜNYA

İş yeri mühürlenince kendini yakmak istedi

Çorum’un İskilip ilçesinde işlettiği meyhane mühürlenen bir kişi iş yerinin çatısına çıkarak kendisini yakmak istedi. <br/>Olay, Küçük Sanay...

Abone ol

Çorum’un İskilip ilçesinde işlettiği meyhane mühürlenen bir kişi iş yerinin çatısına çıkarak kendisini yakmak istedi.
Olay, Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, elinde bıçak ve bir bidon benzinle meyhanenin çatısına çıkan Ramazan İ., meyhanesini kapatan yetkililerin gelmesini istedi. İş yerinde çalışan bir kadının şikayeti üzerine meyhanesi mühürlenen Ramazan İ., meyhanesinin haksız yere kapatıldığını öne sürerek, meyhanenin çatısında kendini yakmaya çalıştı.
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, Ramazan i.’yi çatıdan inmesi için uzun süre ikna etmeye çalıştı. Israrla meyhanesini kapatanların olay yerine gelmesini isteyen Ramazan İ., ikna etmek için olay yerine gelen İskilip Emniyet Müdürü Cihan Ercan’ın çabaları da yeterli olmadı.
Ramazan İ.’ye işyerinin tekrar açılması için itiraz hakkı bulunduğunu hatırlatan Ercan, işletmeci ile çatıda başbaşa görüşmek istediğini söyledi. Meyhanenin çatısında Ramazan İ. ile görüşen Emniyet Müdürü Ercan, genç işletmeciyi ikna ederek çatıdan inmesini sağladı. Ramazan İ., ifadesine başvurulmak üzere İskilip Emnyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
(İHA)