BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Irkçı siyasetçi muhabire böyle kafa attı!

İtalya'da bir parti üyesi, kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabire kafa attı. Saldırganın Neo-Faşit Casapound hareketinin mensubu olduğu açıklandı. Olaydan sonra kaçan parti üyesi iki gün sonra yakalandı ve hakkında soruşturma açıldı.

İtalya'da ırkçı ve göçmen karşıtı siyasetiyle bilinen Neo-Faşist Casapound hareketinin mensubu Roberto Spada, devlet televizyonu muhabirinin partisiyle ilgili sorduğu sorulara sinirlenerek muhabire kafa attı.

İtalya'da ırkçı siyaset yapan Neo-Faşist Casapound hareketinin mensubu Roberto Spada, devlet televizyonu muhabirine kafa attı.

Televizyon muhabiri, Neo-Faşist hareket üyesinin saldırısına uğradı. CNN Türk'ün haberine göre; İtalya Devlet Televizyonu Rai'nin muhabiri, ırkçı hareket "Casapound" üyesi Roberto Spada'ya partisiyle ilgili sorular soruyordu.

PARTİ HAKKINDAKİ SORUYA SİNİRLENDİ

Spada, sorulara sinirlendi ve bir anda muhabire kafa attı. Hemen ardından da sopayla vurmaya başladı. Muhabirin burnunu kıran Spada, kameramana da saldırdı. Saldırgan olay sonrası kayıplara karıştı.

48 saat sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Saldırgan Roberto Spada'nın desteklediği Casapound hareketi, ırkçı ve göçmen karşıtı politikalarıyla biliniyor.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanıdığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle