BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.447,58

Iphone artık Türkiye'de!

Iphone artık Türkiye'de!

Çıktığı ilk günden beri eleştirilen iphone, kendini yeniledi. özellikleriyle şok eden apple iphone 3g, turkcell'le anlaşma imzaladı. turkcell, apple ile yaptığı anlaşma sonucunda satışta.işte telefonun özellikleri;

Iphone artık Türkiye'de!

Çıktığı ilk günden beri eleştirilen iPhone, kendini yeniledi. Özellikleriyle şok eden Apple iphone 3G, Turkcell'le anlaşma imzaladı. Turkcell, Apple ile yaptığı anlaşma sonucunda satışta.
İşte telefonun özellikleri;

Iphone artık Türkiye'de!

Apple iPhone 3G’nin iki farklı modeli bulunuyor. Bunlar 8 GB ve 16 GB hafızaya sahip modeller. 8 GB'lık model hem siyah hem de beyaz renk için geçerli iken, 16 GB'lık model sadece siyah renk için mevcut. Beyaz renk iPhone 3G'nin 16 GB'lık modeli bulunmuyor. İlk çıkan iPhone’un hafıza seçenekleri 4 GB ve 8 GB’dı. Daha sonra 16 GB’lık model çıkmıştı. Şimdi ise iPhone 3G için 32 GB’lık model bekleniyor.

Iphone artık Türkiye'de!

3G DESTEĞİ İLE HIZLI İNTERNET VE DOSYA TRANSFERİ
Özelliklerine gelince; görüntülü konuşma ve yüksek veri transferi imkanı sunan 3G teknolojisi, geç kalınmış olsa da artık yeni iPhone'da da var. İlk çıkan modelle kıyaslarsak, yeni iPhone kullanıcıları 2.4 kat daha hızlı internete bağlanabilecekler.

Iphone artık Türkiye'de!

WİRELESS(KABLOSUZ) AĞLARA BAĞLANABİLME ÖZELLİĞİ
Evet, iPhone 3G ile nerede olursanız olun internete girebiliyorsunuz. Yeter ki orada wireless olsun… Artık ücretsiz wireleess hatlarının çoğaldığını düşünürsek, internet 24 saat yanınızda olacak… Yani internetten yapabileceğiniz her şeyi, film seyretmek, müzik dinlemek, sörf vb, artık iPhone 3G ile yapabiliyorsunuz… Ayrıca videoları ya da müzikleri telefona indirip, hafızanızda saklayabiliyorsunuz…