BIST 10.008
DOLAR 32,27
EURO 34,67
ALTIN 2.436,01
HABER /  DÜNYA

İngiltere'de hayalet görüntülendi İZLE

Ye Olde Man and Scyth adlı barda yaşanan paranormal olaylar ülke gündemine oturdu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İngiltere'nin Manchester bölgesinden bulunan eski bir pub'ın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler görenlerinin kanını donduruyor.

Bolton, Manhester'da bulunan Ye Olde Man and Scyth adlı İngilterenin en eski publarından birinde yaşanan paranormal olayla yerel halkı günden güne korkutmaya başladı. Ye Olde Man and Scyth adlı barda kendiliğinden yanıp kapanan ışıklar ve yerlere durup dururken düşen bardaklar bar çalışanları kadar müşterilerinide korkutmaya başladı.

1.20140218134431.jpg

Yaşananlar bölge sakinleri kadar bar sahibi Tony Dooley'i rahatsız ediyordu. Bir gece pub ı kontrol için gelen bar sahibi Tony Dooley yerde kırılmış camları farkettiğini belirtti. Soyulduklarını düşünen adam güvenlik kamerasını kontrol etmek için gittiği ekran başında gördüklerine inanamadı. Kamerada ışıkların kendiliğinden yanıp söndüğünü belirten adam ekranda gördüğü figür üzerine ne yapacağını bilemedi. Ye Olde Man and Scyth adlı barın sahibi Tony Dooley mekanı kapatırken neler yapacağı konusunda büyük bir çaresizlik yaşadığını belirtirken yerel basının eline geçen görüntüler İngiltere'de hayalet skandalını günyüzüne çıkardı.

İşte Ye Olde Man and Scyth adlı pub'ın güvenlik kamerası görüntüleri: