BIST 10.052
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.397,71
HABER /  DÜNYA

İngiliz turistten Türk doktorlara teşekkür

Marmaris’te, geçen ay tatil yaptığı sırada iki kişi tarafından bıçaklandıktan sonra bir evin bahçesinde çıplak halde bulunan 17 yaşındaki İn...

Abone ol

Marmaris’te, geçen ay tatil yaptığı sırada iki kişi tarafından bıçaklandıktan sonra bir evin bahçesinde çıplak halde bulunan 17 yaşındaki İngiliz D.W, "Beni hayatta tuttuğu için Türkiye’nin en iyi cerrahına teşekkür ederim" dedi.
İngiliz ITV kanalında yayınlanan Daybreak programına D.W ve ailesi, Marmaris’ten canlı yayınla bağlanarak gelişmeleri anlattı. D.W., geçen haftaya göre kendini daha iyi hissettiğini belirterek "Sadece yatabiliyordum. Ama şimdi ayakta durabiliyorum, yürüyebiliyorum, istediğimi yapabiliyorum" dedi. Başlangıçta kendisinin ne kadar ağır yaralandığının farkında bile olmadığını belirten İngiliz genç, "Anlamaya başladım ki hayatta kaldığım için çok şanslıyım. Beni hayatta tutan Türkiye’deki en iyi cerraha sahip olduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.
Geçen hafta yoğun bakımdan çıkan D.W.’nin uğradığı saldırı ile ilgili A.D ve İ.A. isimli kişiler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
(İHA)