BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İnce'den Kurultay öncesi iddialı açıklama

CHP'li milletvekili Muharrem İnce, Genel Başkan'ın seçileceği Kurultay öncesi yaptığı açıklamada "Sokağa sorsanız yüzde 95 ben seçilirim" dedi.

Abone ol

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP'nin Genel Başkanı'nın seçileceği Kurultay öncesi yaptığı açıklamalarında "Beni sokağa sorsanız yüzde 95 ben seçilirim" diye iddia bir çıkış yaptı.

"YÜZDE 95 İLE BEN SEÇİLİRİM"

Baskın bir Kurultay yapıldığını vurgulayan Muharrem İnce,  "Beni sokağa sorsanız yüzde 95 ben seçilirim. Halka sorsak ben seçilirim" dedi.

CHP  Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan ve geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ve yaptığı açıklamalarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tutan Muharrem İnce, olağanüstü kurultay öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. İnce, konuşmasına Kurultay'ın yapıldığı salonu eleştirerek başladı.

MUHARREM İNCE'DEN "SALON" ELEŞTİRİSİ

İnce, açıklamalarında Kurultay'ın yapılacağı salonu eleştirerek, "Bana neden aday oldun diyenlere en güzel cevap,  bu kurultayın düğün salonunda yapıldığı için adayım. Halktan korkan bir halk partisi olamaz. Salon yoktu dediler, ben sordum salon vardı. " dedi.