BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,22
ALTIN 2.446,34
HABER /  GÜNCEL

İlkokulda tecavüz dehşeti!

8. sınıfta okuyan erkek çocuğu dersten tuvaletini yapmak için çıktı. Tuvalette temizlik görevlisiyle karşılaştı...

Abone ol

İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görevli bir temizlik görevlisi 2. sınıf öğrencisi E.E'ye tecavüz ettiği iddiasıyla sevkedildiği mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

55 yaşındaki temizlik görevlisi S.C adliye çıkışında öğrencinin yakınlarının saldırısına uğradı. Temizlik görevlisinin okulun temizlik işlerini üstlenen bir firmanın çalışanı olduğu, 4 yıldır aynı okulda görevlendirildiği öğrenildi.

ÖĞRENCİ TUVALET İHTİYACI İÇİN SINIFTAN ÇIKMIŞ

İddiaya göre okuldaki tecavüz dehşeti şöyle yaşandı. Okulun 2. sınıfında okuyan 8 yaşındaki E.E Cuma günü tuvalet ihtiyacını gidermek için öğretmeninden izin alarak sınıftan çıktı. Tuvalete giden E.E burada temizlik görevlisi ile karşılaştı.

Ögrenci ve yakınlarının iddiasına göre taciz ve ardından tecavüz burada gerçekleşti. Saldırgan çocuğun bağırmasına tehdit ederek ve ağzını kapatarak engel oldu.

OLANLARI AİLESİNE ANLATTI

Okuldan sonra eve giden E.E'yi solgun ve halsiz gören anne H. E., oğlunu giydirirken durumundan şüphelendi, ne olduğunu sordu. E.E'nin okulda yaşadıklarını anlatması üzerine anne, çocuğu da yanına alarak hastaneye gitti. Ailenin iddiasına göre burada muayene edilen öğrencide tecavüz bulgularına raslandı. Aile bunun üzerine raporla birlikte polise başvurup şikayetçi oldu.

55 YAŞINDAKİ ŞÜPHELİ YAKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, E.E'nin ifadesi doğrultusunda temizlik görevlisini gözaltına aldı. Küçük çocuğun da teşhis etmesi üzerine şüpheli hemen adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde toplanan E.E'nin ailesi ile şüphelinin ailesi önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Şüpheli yakınları taciz ve tecavüz iddiasının asılsız olduğunu savundu. Önce savcı ardından da mahkemeye sevkedilen şüpheli tutuklandı. Temizlik görevlisi adliyeden çıkışı sırasında E.E'nin kızgın yakınlarının saldırısına uğradı. Polis öfkeli aileyi şüphelinin uzağında tutmakta zorlandı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEME BAŞLATTI

Edinilen bilgiye göre okul yönetimi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün olayla ilgili olarak bilgilendirdi. Müdürlük de acil inceleme başlattı. Temizlik görevlisinin okul aile birliği kanalıyla binanın temizlik işlerinin verildiği şirketin personeli olduğu ve 4 yıldır burada görev yaptığı öğrenildi.

KORKU FİLMİ GİBİ DOLANDIRICILIK

[PAGE]

KORKU FİLMİ GİBİ DOLANDIRICILIK

Öyle bir dolandırıcılık hikayesi ki filmlere taş çıkarır! Öyle bir kadın ki herkes 'benden uzak olsun' der...

51 yaşındaki Nermin Bostancı, 2 çocuğunun babası Hasan Sırma’dan 1990’da boşandı. Nermin Bostancı’nın 1992’de evlilik dışı ilişkisinden bir çocuğu daha oldu. Nermin Bostancı, 1998’de Avcılar’da Aynur Dinç’e ait evi kendisini üniversite öğrencisi olarak tanıtarak kiraladı.

Bostancı 17 Ağustos 1999 Depremi’nden sonra Avcılar’da Atay Ailesi’nin kızıyla tanıştı. Nermin Bostancı ona adının ‘Zehra’ olduğunu söyledi.

‘Depremzedeyim’ dedi

Nermin Bostancı, Meliha Atay’ın kızına depremde tüm ailesini kaybettiği yalanını anlattı. Kız, ‘Zehra’ olarak tanıdığı kadını evlerinde 2-3 ay misafir etti. Nermin Bostancı, Atay ailesiyle birlikte yaşarken Bakırköy Belediyesi’nde memur olarak çalışan Nihat Güneş (37) ile tanıştı. Nermin Bostancı, Nihat Güneş’e de kendisini ‘Zehra’ olarak tanıttı.

Ve depremde kimsesiz kaldığı yalanıyla Nihat Güneş’i de etkiledi. Nihat Güneş, ailesinin karşı çıkmasına rağmen kendisinden 14 yaş büyük Nermin Bostancı ile 2001’de evlendi. Nermin Bostancı evlenirken Hasan Sırma’dan olan kızı Sinem Sırma’nın kimliğini kullanmıştı. Nihat Güneş ‘Zehra’ olarak tanıdığı eşinin başka bir kimlik kullandığını fark etti.

Kocasının evini oğlunun üstüne yaptı

Nermin Bostancı bu kez eşine “Ailem depremde öldüğü için gerçek kimliğimi de kaybettim. Evde bulabildiğim tek kimlik bu” yalanını söyledi. Nihat Güneş Avcılar’da kendisine ait müstakil evin tapusunu 2005’te eşinin kullandığı kimlik olan Sinem Sırma’nın üzerine tescil ettirdi. Nermin Bostancı ise bu evi gizlice 2006’da oğlu Yusuf Sırma’nın üstüne yaptı.

Nermin Bostancı’nın yalanları kızı Sinem’in 11 Aralık 2006’da mahkemeye başvurmasıyla ortaya çıktı. Sinem Sırma annesinin kendi kimliğini kullanarak evlilik yaptığını ve evliliğin iptalini istedi.

Kandırıldığını öğrenen Nihat Güneş, Nermin Bostancı’dan ayrılmaya karar verdi ve eşinden dairesini geri istedi. Ancak dairenin Yusuf Sırma’nın üzerine kayıtlı olduğunu öğrendi.

‘MİT görevlisiyim’ tehdidi

Nihat Güneş, amca oğlu olarak bildiği Yusuf’un, eşinin gerçek oğlu olduğunu öğrenince bir şok daha yaşadı. Yusuf Sırma daireyi Nihat Güneş’e geri verdi. Nermin Bostancı evden ayrıldı. Ancak Nermin Bostancı bir süre sonra Nihat Güneş’le tekrar birlikte olmak istedi.

Nihat Güneş buna karşı çıkınca Nermin Bostancı, “Başına öyle çoraplar öreceğim ki göreceksin. Ben Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisiyim” diyerek onu tehdit etti.

Eşine tuzak kurdu

Nermin Bostancı geçen 8 Ekim’de eşyalarını almak için Nihat Güneş’in evine gitti. Bu sırada evi polisler bastı. Nermin Bostancı eve gelmeden önce polisi aramıştı. Evde polislere eşinin kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Nihat Güneş bu sırada ‘Zehra’ diye bildiği eşinin gerçek adının Nermin Bostancı olduğunu da öğrendi. Nihat Güneş tutuklandı. Nermin Bostancı ise iftira attığı eşinin evine yerleşti.

SSK’yı bile kandırmış

‘Eşine nitelikli cinsel istismar’ suçundan yargılanan Nihat Güneş önceki gün hakim karşısındaydı. Mahkemede Ayfer Dinç ve Atay ailesi tanık olarak dinlendi. Tanıkların ifadesi Nermin Bostancı’nın yalanlarını ortaya çıkardı.

Mahkeme Nihat Güneş’i tahliye etti. Nihat Güneş’in avukatı “Nermin Bostancı o kadar usta yalancı ki SSK Genel Müdürlüğü’nden malül olduğuna dair rapor alıp kendine maaş bağlatmış. Eşi tarafından deli muamelesi gördüğünü öne sürüp çalışamaz raporu almayı bile başarmış” dedi.

SARI SAKIZ GETİRDİ DİYE KOCASINI BIÇAKLADI

[PAGE]

SARI SAKIZ GETİRDİ DİYE KOCASINI BIÇAKLADI

KAYSERİ’de 1.5 yıldır psikolojik tedavi gören 33 yaşındaki Tazegül Alparslan, eşi 35 yaşındaki İsmail Alparslan’ı uyurken sırtından ve karnından bıçakladı. Tazegül Alparslan polise verdiği ifadede, “Kocam eve poşet içerisinde sarı sakız getirdi. Sarı ayrılık demek. Benden ayrılmak istiyor. Bu nedenle bıçakladım” dedi.

Olay, Ziyagökalp Mahallesi Meral Sokak Kurtuluş Apartmanı D. Blok’taki 2 numaralı evde dün meydana geldi. Sabah eşinden önce kalkan ve 1.5 yıldır psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Tazegül Alparslan, iddiaya göre eşi TEAŞ’ta temizlik işçisi olarak çalışan İsmail Alparslan’ı yatakta uyurken sırtından ve karnından bıçakladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran İsmail Alparslan, güçlükle polisi aradı ve gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tazegül Alparslan ise olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı.

BIÇAKLAMA GEREKÇESİ ŞAŞIRTTI

Tazegül Alparslan'ın eşini bıçaklama gerekçesi ise polisi bile şaşırttı. Alparslan ifadesinde, “Eşim poşet içerisinde eve sarı sakız getirdi. Sarı ayrılık demek, ‘benden ayrılmak istiyor’ diye düşündüm ve bıçakladım” dedi.

Tazegül Alparslan çıkartıldığı mahkemece ‘bıçakla adam yaralamak’ suçundan tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Yaralı eş İsmail Alparslan’ın hayati tehlikeyi atlatamadığı, Eğitim Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahi Servisi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

SEVGİLİSİNİ OTELDE AVLADI

[PAGE]

SEVGİLİSİNİ OTELDE AVLADI

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde tur şirketi sahibi, evli ve bir çocuk babası Yusuf Aydoğdu (34), altı yıldır sevgilisi olan, cip safari rehberi ve şoförü Dilek Timur (29) ile önceki akşam telefonda tartıştı. Tartışmanın sonu kanlı bitti. Aydoğdu otomatik av tüfeğiyle resmen sevgilisini avlamaya çıktı!

OTELİN ETRAFINDA İÇKİ İÇEREK BEKLEDİ

Cep telefonunu kapatan Timur, kaldığı otelin görevlilerini kesinlikle Aydoğdu’yu içeri almamaları için uyardı. Aydoğdu, otele geldi. Sevgilisinin bulunduğu odaya çıkmaya çalışan Aydoğdu’ya otel görevlileri izin vermedi. Aydoğdu, bir marketten satın aldığı 70’lik votkanın yarısını otel etrafında tur atarak içti. Otomobilini otelin arkasında bulunan karanlık sokağa park eden işadamı, bir süre daha içerek bekledi.

HEM SEVGİLİSİNİ HEM KENDİNİ ÖLDÜRDÜ

Daha sonra bagajında bulunan ruhsatlı otomatik av tüfeğini alıp kabanının içine sakladı. Otelin arkasındaki erzak girişinde bulunan kilitsiz demir kapıdan içeri girerek kimseye görünmeden Dilek Timur’un 2’nci kattaki odasına gitti. Bir süre tartışan sevgililerin sesini duyan otel görevlisi, ikinci kata çıkarken, üç el silah sesi duyuldu. Yapılan incelemede Timur’un sırtında iki kurşun izine rastlandı. Aydoğdu’nun ise bir el ateş ederek intihar ettiği belirlendi.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Bu arada Timur ve Aydoğdu’nun, 2005 yılından bu yana tehdit, darp ve rahatsız ediyor şeklindeki suçlamalarla 8 kere ifade verdikleri belirtildi. En son 15 Aralık 2009 günü Timur’un, Aydoğdu’dan kendisini tehdit edip dövdüğü gerekçesiyle Çarşı Polis Merkezi’nde şikâyetçi olduğu, Aydoğdu’nun eşinin de bir ay önce Timur hakkında ‘Evime telefon açarak ahlaksızca konuşuyor’ suçlamasıyla şikâyetçi olduğu belirtildi.

KISKANÇ KADIN KOCASINI YATAĞA BAĞLAYIP BIÇAKLADI
[PAGE]


KISKANÇ KADIN KOCASINI YATAĞA BAĞLAYIP BIÇAKLADI

Konya'da kıskançlık krizine giren 3 çocuk annesi kadın, kendisini aldattığını iddia ettiği kocasını uyuduğu sırada yatağa bağlayıp 4 yerinden bıçaklarken, boğuşma sırasında kendisi de 3 yerinden bıçaklandı. Eli yatağa bağlıyken eşiyle boğuşan yaralı adam, elini çözdükten sonra odanın penceresinden atlayarak eşinin elinden kurtuldu.

İddiaya göre, 3 çocuk annesi Lale K. (37) ile besicilikle uğraşan kocası Hacı Mustafa K. (35) arasında aldatma meselesi yüzünden sorun başladı. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Lale K., son olarak eve geç gelen eşiyle, "Başka bir kadınla yaşıyorsun" diyerek tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın ardından Hacı Mustafa K. uyumak için odasına geçerken, kıskançlık krizine giren Lale K. ise oturma odasında kalarak beklemeye başladı.

Öfkesi dinmeyen Lale K., eşinin uyuduğundan emin olduktan sonra mutfaktan aldığı meyve bıçağı ve iple yatak odasına geçti. İddiaya göre, Lale K. bu aşamadan sonra bir kolunu yatağa bağladığı eşini bıçaklamaya başladı. Aldığı bıçak darbeleriyle uyanan Hacı Mustafa K., eşiyle bir süre boğuştu. Bu sırada Hacı Mustafa K. eşinin elinden, odaya gelen çocuklarını kendisine siper ettikten sonra odanın penceresinden atlayarak kurtuldu.

Aldığı darbelerle çenesinden, her 2 koltuk altından ve baldırından bıçaklanan Hacı Mustafa K., kendi otomobiliyle Konya Numune Hastanesi'ne gitti. Hastane girişine aracını park ettikten sonra yürüyerek Acil Servis'e giden Hacı Mustafa K., hastane polisine eşinin de yaralı olduğunu söyledi. Bunun üzerine eve giden polisler, kapıyı yaklaşık 10 dakika sonra açtıktan sonra kan kaybı sebebiyle baygınlık geçiren Lale K. için ambulans çağırdı.

Olay sırasında evde bulunan çocukların bir zarar görmediği öğrenilirken, boğuşma sırasında kendi bıçağıyla yaralandığı ileri sürülen kadın, eşinin bulunduğu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 yerinden bıçaklanan kadın ameliyata alındıktan sonra Yoğun Bakım Servisi'ne yatırıldı. Tedavisi yapılan yaralı koca ise polisler tarafından ifadesi alınmak üzere Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Tekerlekli sandalyeyle hastaneden çıkarken yüzünü gizleyen Hacı Musatafa K.'nin, "Eşim akşam benimle, 'Sen beni başka bir kadınla aldatıyorsun' diyerek tartışmaya başladı. Tartışmadan sonra odama geçip uyudum. Daha sonra bıçak darbesiyle birlikte uyandım. Bir elim yatağa bağlıyken eşimle boğuşmaya başladım. Elimi çözdükten sonra odada bulunan çocuklarımı araya alarak pencereden atladım. Daha sonra hastaneye gelerek polislere eşimin de yaralı olduğunu söyledim" şeklinde söylediği öne sürüldü.

Olayın meydana geldiği saatlerde evde bulunan çocukların, yakınlarına teslim edildikleri öğrenildi. Hastane girişi yakınlarına park edilen otomobilde yapılan incelemede kapının üzerinde kan izlerine raslandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KÖPEKLE TEHDİT EDİP, ZORLA PORNO İZLETMİŞLER

[PAGE]



SEVGİLİDEN İĞRENÇ OYUN

Adana'da, sevgilisi 17 yaşındaki D.Z.'ye, uyuşturucu hap içirip, ellerini bağladığı, köpekle korkutup ve porno film izleterek ilişkiye zorladığı iddia edilen evli 30 yaşındaki M.E. ile olay anında yanında bulunduğu öne sürülen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

2 ay önceki olay, genç kızın yaşadıklarına dayanamayıp çok miktarda ilaç içerek intihar girişiminde bulunmasıyla ortaya çıktı.

Geçen Ekim ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre, evli olan M.E., eşinin bir yakını olan D.Z.'yle tanışıp, sevgili oldu. Sevgilisi ile belirli dönemlerde gizli gizli buluşan M.E., eşinin bulunmadığı bir sırada evine götürdüğü D.Z.'ye uyuşturucu hap içirip, çağırdığı arkadaşları 31 yaşındaki M.K., aynı yaştaki F.Ş. ve 34 yaşındaki A.İ. ile tanıştırdı.

M.E., daha sonra sevgilisine porno film izletip, kendisi ve arkadaşları ile ilişkiye girmesini istedi. Genç kızın reddetmesi üzerine tepki gösteren M.E., elini ve ayağını bağladığı D.Z.'yi yanına getirdiği köpekle korkuttu. Genç kızın yine ilişkiyi reddetmesi üzerine M.E. ile diğer şüpheliler evden ayrıldı, kızı da bıraktı. Ancak, genç kızın peşinden ayrılmayan M.E., tehditlerini sürdürdü. Bunalıma giren genç kız, 21 Aralık’ta evini terk edip ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.

Ailesinin son anda bulduğu D.Z., hastaneye götürülerek kurtarıldı. Midesi yıkanan kız, taburcu edildikten sonra gittiği evinde yaşadıklarını annesi Z.Z.'ye anlattı. Annenin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri 4 şüpheliyi yakaladı. Verdikleri ifadelerde suçlamayı kabul etmeyen şüpheliler, sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi.

KARISI ALDATIYORUM DEDİ
KOCA DEHŞET SAÇTI...

[PAGE]

KARISI ALDATIYORUM DEDİ KOCA DEHŞET SAÇTI...

İnşaat işçisi T.I., çocukları olmadığı için memleketi Sivas'tan tedavi amaçlı gelip yerleştiği İzmir'de, tartıştığı beş yıllık eşi İlknur I.'yı bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan T.I.'nın, eşinin, “Seni aldatıyorum” demesi üzerine cinayeti işlediği belirtildi.

İnşaat işçisi 23 yaşındaki T.I. ve eşi 27 yaşındaki İlknur I. çocukları olmayınca tedavi için İzmir'e taşındı. Yaklaşık 1.5 yıl önce geldikleri İzmir'de, 3024 Sokak'daki evlerinde oturmaya başlayan çift, bugün saat 11.00'de tartışmaya başladı.

Sözlü tartışma sırasında, T.I., mutfaktaki eşini, bıçakladı. Ağır yaralanan İlknur I., kanlar içinde yere yığılırken, T.I., sokağa çıkıp yürümeye başladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, İlknur I.'nın, olay yerinde öldüğünü belirledi. T.I. da fazla uzaklaşamadan yakaladı.

Gözaltına alınan T.I., ifadesinde, “Seni aldatıyorum” demesi üzerine çılgına dönüp cinayeti işlediğini söyledi. İlknur I.'nın, cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, şüpheli T.I.'nın, işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi.

KADIN İŞÇİSİNİ SOYDU İŞKENCE YAPTI...

[PAGE]

KADIN İŞÇİSİNİ SOYDU İŞKENCE YAPTI...

Adana'da kendisini 6 bin lira dolandırdığı işçisini kaçırıp, el ve ayaklarını bağladıktan sonra dövüp, cüzdan, kol saati ve cep telefonunu gasp ettiği, ardından kadın işçisine çıplak fotoğrafını çektirdiği iddia edilen patron ve 5 elemanı hakkında 21'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kuyumculuk ve telefon bayii işi yapan Cem Uğuruyan (39), iddiaya göre yanında çalıştırdığı Hamza Bolkan (25) tarafından 6 bin lira dolandırıldı. Kayıplara karışan Bolkan'ı 4 Aralık'ta bir banka şubesinden para çekerken gören Uğuruyan, parasını istedi. Uğuruyan, "Sana verecek param yok" diyen Bolkan'ı konuşma bahanesiyle Özel Sancak İşhanı 4. kattaki işyerine götürdü. Uğuruyan, boş bir odaya kapattığı Bolkan'ı yanında çalışan elemanları Umut Barboros (27), Abitcan Acımış (18), Mehmet Ali Yalçın (23) ve Atilla Şanlı (21) ile el, ayak ve ağzını koli bandıyla bağladıktan sonra sopayla dövdü.

KADIN ELEMAN FOTOĞRAF ÇEKTİ

Uğuruyan ve çalışanları, iddiaya göre Bolkan'ın cüzdanında bulunan 110 lira para, kol saati ve cep telefonunu gasp etti. Bu arada, çalışanlardan Ayşegül İl (26) de bağlı vaziyette dayak yiyen yarı çıplak haldeki Bolkan'ın internette yaymak için fotoğrafını çekti. Uğuruyan, jiletle işkence ettiği Bolkan'ı saçını ve cinsel organını kesmekle korkutup odada bıraktı.

'CEZA OLSUN DİYE TOKAT VURDUM'

Bir ihbar üzerine polisler yaptıkları baskınla Bolkan'ı kurtarıp, Uğuruyan ve 1'i kadın 5 çalışanını yakaladı. Tutuklanan işkenceci patron ile 5 çalışanı hakkındaki soruşturma tamamlanarak Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Savcı, ?Birden fazla kişi ile birlikte yağma ve cebir ve şiddet kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma'' suçlarından 6 kişi hakkında 21'er yıl hapis cezası istedi. Önümüzdeki ay yargılanmaya başlayacak olan Uğuruyan, tutuklandığı nöbetçi mahkemede verdiği ifadesinde, "Ceza olsun diye birkaç tokat vurdum. Bunun suç olduğunu bilmiyordum. Bilseydim böyle yapmazdım" dedi. Diğer sanıklar ise suçlamayı kabul etmedi.