BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.422,28
HABER /  DÜNYA

İlkokulda oral seks skandalı!

Bir öğretmen, öğrencilerin sınıfta oral seks yaptığı ve kıyafetlerini çıkardığı yönündeki şok edici iddiaların ardından açığa alındı.

Abone ol

ABD'de bir öğretmen, öğrencilerin sınıfta oral seks yaptığı ve kıyafetlerini çıkardığı yönündeki şok edici iddiaların ardından açığa alındı.

California'nın Oakland şehrindeki Markham İlkokulu'nda yaşanan olaya 7-8 yaşlarındaki öğrenciler karıştı. Kimliği gizli tutulan erkek öğretmen polislere söz konusu eylemlerin hiçbirini görmediğini söyledi.

Olaylardan birinde yarı çıplak birkaç öğrencinin sınıfta rahatsız edici davranışlar sergilediği, bir diğer olayda ise öğrencilerin oral seks yaptığı iddia edildi.

Öğrenci velileri mektupla bilgilendirildi. Yetkili Troy Flint, "Eğer bilgiler doğrulanırsa sınıfta ciddi bir denetim boşluğu var demektir. Bunun nasıl olmuş olabileceğini araştırıyoruz. Bu bize olanaksız gibi görünüyor" dedi.

Okul müdürü Pam Booker iddiaların geçen hafta bir öğrenci tarafından ortaya atıldığını söyledi. Soruşturma kapsamında okuldaki tüm öğrenciler ve öğretmenler sorgulanıyor.

Okula kayıtlı iki çocuğu olan Ane Musuva, "Öğretmenlerin çocukları gerçekten izlemediğini ve onlara dikkat etmediğini bilmek beni korkutuyor. Çocuklarımın böyle bir ortamda yetişmesini istemiyorum" şeklinde konuştu.