BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.444,91

İlker Başbuğ Tahliye oldu

İlker Başbuğ Tahliye oldu

İlker Başbuğ, İstanbul Nöbetçi 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararının ardından Silivri Cezaevi'nden çıktı.

İlker Başbuğ Tahliye oldu

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, İstanbul Nöbetçi 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararının ardından Silivri Cezaevi'nden çıktı. Başbuğ, cezaevi cıkışı gazetecilere açıklama yaptı.

İlker Başbuğ Tahliye oldu

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, "Bugün benim serbest bırakılmam bir başlangıçtır. Bütün kalbimle inanıyorum ki Silivri'de, Hasdal'da, Sincan'da, Maltepe'de benim gibi suçsuz bulunan arkadaşlarım da en kısa zamanda hürriyetlerine kavuşacaklardır. dedi
İlker Başbuğ Tahliye oldu

Mamak, Hadımköy dahil. Bu gerçekleşmez ise bugün benim serbest kalmam, hürriyetimi kazanmamın hiçbir önemi ve anlamı olmaz. Çünkü ben ne kadar suçsuz isem, bugün geride bıraktığım Tuncer Kılınç Paşa, Hurşit Tolon Paşa, Bilgin Balanlı Paşa, Hasan Iğsız Paşa, diğer tarafta Tuncay Özkan'lar ve Doğu Perinçek'ler de suçsuzdur" dedi.

İlker Başbuğ Tahliye oldu

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, "Biz tek bir şey istiyoruz, adalet istiyoruz. Bu adaletin gerçekleşmesi için görev başında nasıl mücadele ettiysem, burada iki yıl içerisinde nasıl mücadele ettiysem, dışarıda bulunduğum sürede de aynı şekilde mücadeleme devam edeceğim.