BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.412,71
GÜNCEL

İlk görüntüler gelmeye devam ediyor Cinderes'te kontrol büyük oranda sağlandı

TSK ve ÖSO birliklerinin Cinderes’te büyük oranda kontrolü sağladığı, yer yer çatışmaların sürdüğü bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın 48. gününde gece boyunca terör örgütü PKK/PYD hedefleri ATAK helikopteri tarafından vuruldu. İki günlük kuşatmanın ardından başlatılan meskun mahal operasyonu kapsamında yaşanan şiddetli çatışmaların ardından bugün öğle saatlerinde Cinderes'e 3 koldan giren TSK ve ÖSO birlikleri beldede kontrolü büyük oranda sağladı.

Cinderes’teki çatışma anında bir PKK/PYD’li keskin nişancının ÖSO birlikleri tarafından vurulma anı da kameralara yansıdı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle