BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62
BİLİM - TEKNOLOJİ

İşte Rusya'nın 'Katil Robot Tankı'

Rus ordusunun son ürünü katil robot tank... Ölümcül saldırılar için tasarlanan insansız robot tank bir roket hamlesiyle bir binayı yerle bir edebiliyor.

Tankın boyutu ufak bir otomobil kadar. Ancak etkisi hacminin kat be kat fazlası. Tankın üzerinde bulunan devasa boyutlardaki bir kalaşnikov ve roket atar bulunuyor. Fırlatılan roket hedefi darmadağın ediyor. İçinde herhangi bir insanın olmadığı katil robot tank uzaktan kumanda edilerek kullanılıyor. Rus ordusu tarafından tankın tanıtımın için çekilen son videoda her şeyi ayrıntılı bir şekilde görmek mümkün.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler