BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.466,68

İlk altı ay sadece anne sütü

İlk altı ay sadece anne sütü

Bu hafta, ‘emzirme haftası’. konunun uzmanları 7 ekim’e kadar her gün farklı bir avm’de sağlık toplantıları düzenleyecek. ‘mucize anne sütü’nün faydaları annelerin yanı sıra babalara ve aile büyüklerine de anlatılacak...

İlk altı ay sadece anne sütü

Bu hafta, ‘Emzirme Haftası’. Konunun uzmanları 7 Ekim’e kadar her gün farklı bir AVM’de sağlık toplantıları düzenleyecek. ‘Mucize anne sütü’nün faydaları annelerin yanı sıra babalara ve aile büyüklerine de anlatılacak...

İlk altı ay sadece anne sütü

Birkaç hafta önce emziren annelerin nasıl beslenmesi ve neler yapması gerektiğini yazmıştım... Kızımı bir buçuk yaşına kadar emzirdiğim ve çok da doğru bir iş yaptığıma inandığım için, konuyla ilgili öğrendiğim ne varsa anlatmak istiyorum.

İlk altı ay sadece anne sütü

Aslında bugün farklı bir konuda yazmayı planlıyordum ama 1-7 Ekim tarihlerinin ‘Emzirme Haftası’ olduğunu ve bu konuda herkesin yararlanabileceği aktiviteler düzenleneceğini duyunca, bunu size aktarmak istedim. Bebeklerin ilk altı ay sadece anne sütüyle beslenmesinin ne denli önemli ve gerekli olduğunun anlatılacağı hafta boyunca, her gün farklı bir AVM’de konunun uzmanları sağlık toplantıları düzenleyecek.

İlk altı ay sadece anne sütü

Sadece anne adayları ve anneleri değil, baba adayları ve babaları da bu konuda bilinçlendirmeyi hedefleyen etkinliklere, aslında aile büyüklerinin de ilgi göstermesi gerekiyor bence.