BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58
MEDYA

İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavga sonrası yüzleşti

Survivor 2017 ödül oyununda İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavga etti. Oyun sonrası konseyde buluşan İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavga sonrası ilk kez konseyde yüzleşti.

Survivor 2017 Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Fatih Hürkan arasındaki büyük kavga konseye taşındı. İlhan Mansız ile Fatih Hürkan'ın arasındaki sorunu anlamaya çalışan Acun Ilıcalı, yaşananların tekrarlanmaması için kavganın neden çıktığını bulmaya uğraştı. Boğaz boğaza gelen ikilinin konu ile ilgili düşüncelerini öğrenen Acun Ilıcalı, zamanla sorunların çözüleceğini, bundan sonra da adada olacağı için konu üzerine daha rahat yoğunlaşabileceklerini söyledi.

SURVIVOR'DA İLHAN MANSIZ- FATİH HÜRKAN YÜZLEŞMESİ

Survivor 2017'de Acun Ilıcalı'nın kavga eden yarışmacılara söz vermesi ile konseyde yüzleşme yaşandı. Yüzleşme sırasında İlhan Mansız, 'Saygıdan bahsediyor ama saygısızlık yapan kendisi. Bana hakaret edip ardından kafa atmaya çalışan birine gayet normal bir tavır sergilediğimi düşünüyorum. ' derken; Fatih Hürkan kendisini şu sözlerle savundu; 'Konu çok uzun. Buraya gelene kadar çok şey yaşandı. Bu ilk değildi. Benim şahsımla ilgili alay ve sürekli eleştirilme söz konusu. Kimlerin ne kadar üzerine yürümüş? 'Geç yerine' gibi tehditler savurup hangi arkadaşlarına bağırmış? Kimin kime bağırmaya hakkı var? Ben o kelimeyi kullandım. Kullanmadım demiyorum. Ben kaybettiğimde tavrı farklı oluyor. Biz başka arkadaşlar kaybettiğinde 'olur öyle' deyip geçiyoruz. 10 kişiyi ayıralım, kime böyle sözler söylemişim konuşalım. Ben hayatım boyunca kimseye böyle birşey yapmamıştım.'

Sitene Ekle