BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
GÜNCEL

Alt geçitte cinsel saldırı saniye saniye kamerada

BURSA'daki bir alt geçidin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 34 yaşındaki kadının cinsel saldırıya uğradığı görüldü.

BURSA'da, 34 yaşındaki S.H. adlı kadın, gece eve giderken kullandığı altgeçitte Hasan U.'nun cinsel saldırısına uğradı. Saldırı güvenlik kameralarına yansırken, Hasan U. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay dün gece saat 23.40 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Caddesi'ndeki altgeçitte meydana geldi. S.H. adlı kadın bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra Timurtaş otobüs duraklarında inerek Aktarhüssam Mahallesi'ndeki evine gitmek istedi. Ancak evine gitmek için Altıparmak Caddesi Veledi Saray Cami'nin altındaki Ahmet Hamdi Tanpınar alt geçidini kullanan S.H.'yi takip eden Hasan U. sözle tacizin ardından kadını omzuyla itmeye başladı. Altgeçitte bir süre yürüdükten sonra duran ve kendisiyle konuşan S.H.'ye küfürler yağdıran zanlı, alt geçidin sonunda S.H.'nin üstünü çıkarmaya çalıştı. Bu sırada S.H.'ye yapılan cinsel saldırıyı gören bir kişinin olayı gördükten sonra kaçması ise güvenlik kamerasına yansıdı. Kendisine direnen S.H.'yi yere düşüren zanlı daha sonra uzaklaştı. Saldırının ardından S.H.'nin telefonla yaptığı ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri altgeçitteki iş yerlerinin kameralarını inceledi. S.H.'ye saldıran zanlının Hasan U. olduğunu tespit eden Bursa Ahlak Büro ekipleri Hasan U.'yu Çekirge Mahallesi'nde yakaladı.

Daha önce de cinsel saldırı yüzünden kaydı bulunan zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Sitene Ekle
Etiketler