BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,37
HABER /  DÜNYA

İkinci klip Budapeşte’de çekilecek

Ailesiyle birlikte Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de tatil yapan ünlü sanatçı Kayahan, albümünün ikinci şarkısına burada klip çekmek isted...

Abone ol

Ailesiyle birlikte Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de tatil yapan ünlü sanatçı Kayahan, albümünün ikinci şarkısına burada klip çekmek istediğini belirtti.
Kayahan-İpek Açar çifti, kızları Aslı Gönül’ün öğrenim gördüğü İstanbul TED Koleji’nde sınıfını okul birincisi olarak geçmesi nedeniyle kızlarına ödül olarak Budapeşte turu armağan ettiklerini açıkladı. Budapeşte’de İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kayahan, en son "Mevsim Hala Sen" şarkısına çektiği klipte Kata isimli bir Macar avukatın oynadığını, bir sonraki klibini Budapeşte’de çekmek istediğini söyledi. Kayahan, daha önce hiç gelmediği Budapeşte’yi çok güzel bulduğunu, ikinci klibini Budapeşte’de çekmek için çalışma başlattığını kaydetti.

GÜL BABA’YI ZİYARET
Osmanlı İmparatorluğu’nun 145 yıl süren Budin egemenliği döneminden bu yana Macarlar tarafından çok sevilen ve sayılan Gül Baba Türbesi’ni de ziyaret ettiklerini belirten Kayahan, ecdadın maneviyatını Budapeşte’de çok hissettiklerini ve huzur bulduklarını söyleyen söyledri.
Kayahan, efsaneye göre Bektaşi Dervişi Gül Baba’nın Galatasaray’ın kurucusu olduğunu, bir Galatasaraylı olarak Gül Baba’yı ziyaret etmekten ötürü çok mutlu olduğunu kaydetti. Mübarek Ramazan ayında Gül Baba’nın ruhuna Fatiha okuduklarını belirten Kayahan, Türk vatandaşlarının Budapeşte’yi muhakkak ziyaret etmesi gerektiğini, Budapeşte’yi beklenenden çok daha güzel ve etkileyici bulduğunu açıkladı.
Eşi İpek hanım için uzun yıllardır bir albüm hazırladığını da söyleyen Kayahan, İpek hanım için bestelediği şarkılara çok özen gösterdiğini, bomba gibi şarkıları sevenleriyle buluşturmak için gayret ettiğini kaydetti.
(İHA)