BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İkinci el otomobil arayanlara

Türkiye'nin en kapsamlı otomobil rehberi arabam.com'un yeni sayısı yarın bayilerde. arabam.com dergisi 5700’ü aşkın ikinci el otomobil ilanına da yer veriyor.

Abone ol

Türkiye'nin en kapsamlı otomobil rehberi arabam.com'un yeni sayısı yarın (Salı) bayilerde...

Unutmayın arabam.com Dergisi ilgi çekici içeriğinin yanı sıra 5700’ü aşkın ikinci el otomobil ilanına da yer veriyor…
Tamamen yenilenen, sayfa sayısı 140’a ulaşan arabam.com Dergisi’ni hafta boyu Türkiye’nin tüm seçkin bayilerinde bulabilirsiniz.

Fransız üretici kompakt sınıftaki temsilcisini operasyondan geçirdi. Resmi fotoğrafları basına dağıtılan otomobil ağabeyi 407’den ilham alarak şekillendirilmiş. Yan ve arka tasarımı güncel modele göre değiştirilmeyen otomobilin ön tasarımıysa oldukça farklı. Tampon bölgesinde artık devasal bir radyatör ızgarası bulunuyor.

Bir diğer Fransız üretici Renault’nun Clio modeline yönelik test fotoğrafları arabam.com Dergisi’nin içinde… Türkiye’de üretilecek olan yeni Clio selefine göre daha agresif çizgilere sahip. Türk otomotiv endüstrisini yakından ilgilendiren bu otomobilin resmi tanıtımıysa 16 Haziran 2005 tarihinde gerçekleştirilecek.
‘Dünyanın en iyi motoru’ BMW imzasını taşıyor. Bu sizim bir öngörümüz değil, bir yarışmanın sonucu… BMW’nin M5 ve M6 modellerinde kullandığı 5.0 litrelik V10 motor özel bir yarışmanın sonucunda bu büyük ödüle layık görüldü.

Chrysler Crossfire Cabrio 3.2 ve Ford Focus 1.6 Ti-VCT Ghia Sedan’ın ayrıntılı testleri ve daha fazlası arabam.com Dergisi’nde sizleri bekliyor. Unutmayın arabam.com Dergisi sadece 2 Yeni Türk Lirası…

Kaynak: