BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İki otomobil kafa kafaya böyle çarpıştı

Esenyurt’ta iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı feci kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazada bir kişi hayatı...

Abone ol

Esenyurt’ta iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı feci kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.
Kaza, geçtiğimiz günlerde saat 02.00 sıralarında Esenyurt Talatpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı feci kaza, çevrede bulunan bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bir otomobil hatalı sollama yapıyor ve diğer şeritten gelen başka bir otomobille kafa kafaya çarpışıyor. Çarpmanın şiddetiyle otomobiller yerden havalanıyor. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşuyor. Otomobillerden birinin sürücüsü kendini dışarıya atarken, diğer yaralılar da çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla dışarıya çıkartılıyor. Hatalı sollama yapan otomobilin sürücüsü olay yerinde feci şekilde can verirken, yaralılar ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Olayı gören bir vatandaş ise Talatpaşa Bulvarı’nda sık sık kazaların meydana geldiğini ve bir önlem alınması gerektiğini belirtti.
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda yine aynı caddede bir kaza yaşanmış ve bir kadın hayatını kaybetmişti. Vatandaşların burada yaptıkları eylemin ardından belediye ekipleri de caddenin belli bölümlerine set koymuştu. Ancak yapılan bu setlerin bir kısmının söküldüğü görüldü.
(İHA)