BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,17
ALTIN 2.449,78
HABER /  SPOR

İki kulüp arasında Tuncay savaşı!

Süper Lig'in iki büyük kulübü arasında Tuncay Şanlı savaşı...Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Tuncay Şanlı savaşı yeniden kızıştı.

Abone ol

Uzun süredir bu transferi gerçekleştirmek için gizliden gizliye çalışan, ancak futbolcunun olumsuz cevap vermesi yüzünden amaçlarına ulaşamayan iki kulüp, Tuncay’dan gelen olumlu sinyal üzerine yeniden harekete geçti.

Stoke City’de sürekli yedek kaldığı için mutsuz olan Tuncay Şanlı’nın, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın cazip tekliflerde bulunmaları nedeniyle Türkiye’ye dönmeyi ciddi şekilde düşünmeye başladığı belirtildi.

Yıldız futbolcunun menajeri Murat Kuş, dün sabah apar topar İngiltere’ye giderek, Stoke City’nin Portsmouth’u 1-0 yendiği maçı izledi.

Karşılaşmanın son dakikalarında forma şansı bulan Tuncay ile akşam bir araya gelen Kuş, bugün de Stoke City yöneticileriyle görüşecek.

Tuncay Şanlı’da özellikle Fenerbahçe Yönetimi’nin ısrarcı davrandığı belirtildi. Stoke City’nin, sezon başında Middlessbrough’dan Robert Huth ile birlikte toplam 11 milyon sterline aldığı milli futbolcu için en az 5.5 milyon sterlin isteyeceği ifade edildi. Beşiktaş’ın da bu parayı ödemeye hazır olduğu bildirildi.

7 MAÇTA 102 DAKİKA

Tuncay Şanlı, yaklaşık 5.5 milyon sterline transfer olduğu Stoke City’de 7 lig maçında oynadı. Hepsinde sonradan girdiği bu karşılaşmalarda toplam 102 dakika forma şansı buldu.