BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

İhsan Özkeş'e CHP'den sert cevap!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, geçtiğimiz günlerde İhsan Özkes'in eski partisiyle ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Abone ol
CHP'den istifa eden ve MHP'ye geçeceği söylenen İstanbul Milletvekili İhsan Özkeş'e, çok ağır cevap! CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Bahçeli'ye destek veren Özkeş'e twitter'dan cevap verdi. Tanal, Özkeş'e "fırıldak Kubilay" göndermesi yaptı.

İhsan Özkes, bugün twitter'dan yaptığı açıklamada, MHP lideri Bahçeli'nin CHP ile ilgili sözlerine destek vermiş ve "Sayın Bahçeli'nin 'CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır' sözü isabetlidir. İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır. Bu dediklerime kızan kimi CHP'liler, kafasını kuma sokup, gerçeği kabullenmek istemeyenlerdir" ifadelerini kullanmıştı.
 
Özkes'e yanıt, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan geldi. Tanal, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın İhsan Bey, MHP'ye geçeceksen siyasetin adabına uygun bir şekilde, yakışır bir vaziyette geçersin. CHP'ye haksız saldırılarına cevap yazarsam altında ezilirsiniz. Size yakışan ise istifa ettikten sonra size bu toplumda saygı değer bir mevki/makam sağlayan CHP'ye laf atmak senin haddin değil. İstifa ederek fırıldak Kubilay'ın durumuna düşmemeyi tasviye ederim" dedi.

CEVAP GEÇİKMEDİ 

Mahmut Tanal'ın kendisiyle ilgili sözlerine İhsan Özkeş'te duyarsız kalmadı. Özkeş, twitter'da CHP ile ilgili bir de çok tartışılacak iddia ortaya attı. İşte o yazılanlar;

"Onur Yürüyüşü"ne katılmasına ve Taksim'de HDP'lilerin Öcalan posterleriyle katıldığı Suruç Katliamı protestona katılmasına göndermede bulunarak "Olduğum gibi göründüm, göründüğüm gibi oldum. Asla hiçbir hesap kitap içinde olmadım. Ne Apo'nun posteri altında yürüdüm, ne Ramazan'da Mübarek Aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında TOMA'ya çıktım. Ne başörtüsünü AYM'ye götürdüm, ne de dindar gözükme çabasına girdim. Fırıldak gibi bir o tarafa bir bu tarafa asla ve asla savrulamadım."

Bu sözlerin ardından Mahmut Tanal tekrar cevap verdi ve şunları yazdı.

"Suruç'taki katliamı protesto etmek için katıldığım yürüyüşte paçavra posterleri altında yürümediğim halde yürüdü diyen haysiyetsizdir. Ben bu güne kadar emlakçılık yapmadım.Aynı taşınmazı bir den fazla kişiye satmadım. İki türlü dolandırıcılık var. 1-Siyasi dolandırıcılık. 2-Hukuki dolandırıcılık .Bunları vakti gelir ise belgeleri ile birlikte kamuoyu ile paylaşılır. Sözünde durmamak münafıklık alametidir.Bir daha m. vekili seçilemeyeceğini anlayanlar; işportadan gelen tekrar işportaya düşmüştür!"