BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.434,52
HABER /  GÜNCEL

İDO ve BUDO’nun sabah seferleri iptal

Bursa’da şiddetli fırtına sebebiyle İDO ve BUDO’nun sabah seferleri iptal edildi. <br/>Mudanya’dan saat 07.00 ve 09.00’daki Bursa Deniz Otob...

Abone ol

Bursa’da şiddetli fırtına sebebiyle İDO ve BUDO’nun sabah seferleri iptal edildi.
Mudanya’dan saat 07.00 ve 09.00’daki Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesinin 2 seferi, saat 08.30 ve 10.00’daki İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesinin 2 seferi seferleri şiddetli fırtına sebebiyle iptal edildi. Vatandaşlar feribot terminaline geldiklerinde seferlerin iptal edildiği öğrendi ve bilet ücretlerini geri aldı.
Dün gece Marmara denizinin ortasında camı patlayan Emir Sultan feribotunda temizlik çalışmasının sona erdiği, can yeleklerinin yerlerine konulduğu ve camın tamiri için de ekibin montaj işlemine başladığı görüldü.
BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy da, Emir Sultan feribotunun sefer yapmasında bir engel olmadığını, ancak şiddetli fırtına sebebiyle seferlerin iptal edildiğini söyledi. Fidansoy, dün gece yaşanan olayları bir kaç yolcu arasında yaşanan paniği tetiklediğini belirterek, "Can yeleklerinin giyilmesi konusunda kaptanın anonsu ya da talimatı yok. Gemiyi Armutlu limanına da çekebilirdik. Ancak muhtemel yaralılara daha kolay müdahale etmek ve yolcuları daha kolay transfer etmek için Mudanya Limanına geri döndürdük. Sosyal medyadaki bilinçsiz paylaşımlar paniği artırdı. Panik yaşatan bu kişiler hakkında da suç duyurusunda bulunacağız" dedi.
(İHA)