BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,75
ALTIN 2.387,01
HABER /  GÜNCEL

İdil'de askerler ayrıldı onlar geldi!

ŞIRNAK 'ın İdil ilçesinde operasyonlar sonrası güvenlik güçlerinin patlayıcıları imha ettiği iş makinaları geldi.

Abone ol

ŞIRNAK 'ın İdil ilçesinde operasyonlar sona erdi. Askerlerin çoğunluğu ilçeden ayrılırken çok sayıda iş makinesi ilçeye gönderildi.

İdil İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 16 Şubat'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra asker ve polisin müşterek yürüttüğü operasyon 8 Mart'ta sona ererken ilçede sokağa çıkma yasağı sürüyor.

İŞ MAKİNASI GÖNDERİLDİ

Çok sayıda askerin ayrıldığı ilçede kalan güvenlik güçleri, ilçenin Yeni ve Turgut Özal Mahallelerinde bulunan patlayıcı tuzaklarını imha ederken, ilçede çok sayıda iş makinası gönderildi.

ORTA REFÜJ İŞ MAKİNALARI TARAFINDAN KALDIRILDI

İlçeden operasyon sırasında hasar gören ev ve binaların harfiyatları iş manikaları tarafından ilçe dışına çekilirken, ilçenin en uzun caddesi olan Alanya caddesindeki orta refüjün ise iş manikaları tarafından kaldırıldığı görüldü.

ORTA REFÜJE TUZAKLANAN BOMBANIN PATLAMASI 3 POLİSİ ŞEHİT ETMİŞTİ

18 Ocak tarihinde Belediye binası yakınlarında orta refüje tuzaklanan patlayıcının patlaması ile 3 polis şehit olmuştu. Güvenlik güçlerinin, orta refüjlere bomba konulması ihtimaline karşı ilçede bulunan tüm caddelerdeki orta refüjleri kaldıracağı öğrenildi.