BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İç çamaşırsız şaka cezasız kalmayacak

Sırbistan Başbakan İvitsa Daçiç'e yapılan gizli kamera skandalı sorumlularına pahalıya patlıyacak...

Abone ol

Sırbistan Başbakanı İvitsa Daçiç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında kendisine yönelik yapılan "gizli kamera şakası"nın sorumlularının cezalandırılması için yasal süreç başlattı.

Başbakan Daçiç'in Ulusal Güvenlik Danışmanı İvitsa Tonçev, konuyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Başbakan Daçiç'in bu "tatsız" televizyon programının yayınlanmasına izin vermediğini belirtti.

EŞİ GÖRÜŞMEMİŞ KAMERA ŞAKASI

Sırbistan'da yayınlanan "Görevimiz Tehlike" adlı gizli kamera şakası programında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir kamera şakasına imza atıldı.Sunucu kılığına giren bir manken, Sırbistan Başbakanı İvica Dacic'e soğuk terler döktürdü. Şaka ekibi, Hırvat televizyon kanalı Pink TV adına başbakanlık ofisini arayarak Dacic'ten röportaj randevusu aldı.

İÇ ÇAMAŞIRINI ÇIKARDI VE...

Sunucu rolündeki manken, Dacic'in stüdyoya gelmesinden önce iç çamaşırını çıkardı. Başbakanı stüdyo girişinde karşılayan ve her iki yanağından da öpen sunucu, röportajın ortalarına doğru, Sharon Stone'un ünlü filmi "Temel İçgüdü"deki sorgu sahnesine olduğu gibi bacaklarını açtı.

BAŞBAKAN'IN BİTTİĞİ AN!

Ülkesinin Balkan politikalarına ilişkin sorulara cevap vermeye hazırlanan başbakanın sunucunun beklenmedik hamlesi karşısında geçirdiği şaşkınlık ve ardından gülümsemesi kameralara yansıdı.

CEZASIZ KALMAYACAK

Tonçev, Bakanlar Kurulu'nun bu yapılanların cezasız kalmasına izin vermeyeceğini vurguladı.

Tonçev, "Olayın tamamı incelenecek. Gizli kamera, sadece bir kişiyle değil tüm Sırbistan'la dalga geçmek için düşünülmüş bir olay. 'İmkansız Misyon' isimli televizyon programında görevli kimseler Başbakan Daçiç'in güvenini kötüye kullandı" diye konuştu.