BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

İbrahim Tatlıses'in bilinmeyenleri

İbrahim Tatlıses'in bilinmeyenleri

Bir tek tuna’ya şarkı yazdım gerisi yalanibo, fırtınalı gece hayatı ve çalkantılı aşklarıyla sürekli gündemde kaldı... “erkek erkektir, kadın kadındır” sözleriyle tepki çeken tatlıses, hülya avşar’la ilişkisini yalanlamış, “derya tuna hariç hiçbir kadına şarkı yazmadım”...

İbrahim Tatlıses'in bilinmeyenleri

Bir tek Tuna’ya şarkı yazdım gerisi yalan
İbo, fırtınalı gece hayatı ve çalkantılı aşklarıyla sürekli gündemde kaldı... “Erkek erkektir, kadın kadındır” sözleriyle tepki çeken Tatlıses, Hülya Avşar’la ilişkisini yalanlamış, “Derya Tuna hariç hiçbir kadına şarkı yazmadım” demişti

İbrahim Tatlıses'in bilinmeyenleri

İbrahim Tatlıses, şöhret basamaklarını henüz tırmanmaya başlamadığı yıllarda, ilk ve tek resmi evliliğini Urfa’da üç çocuğunun annesi (Ahmet, Gülden, Gülşen) Adalet Durak’la yaptı. O günlerden bir anısını, “Urfa’da boşandığım eşim, çocuklarımın annesi Adalet Tatlıses’le birbirimizi severek evlendik. Sonra ufak tefek geçimsizlikler baş gösterdi. Bir mevzudan tartıştık, çekti gitti evine.

İbrahim Tatlıses'in bilinmeyenleri

Bizimkiler gittiler, geri getirdiler. Aradan üç-dört gün geçti, ben uyuyordum. Bizim hanım yine annesinin evine kaçmış. Dışarısı buz gibi soğuk. İçeride soba yanıyor. Birden sinirim bozuldu. Kalktım hırsımdan ağlaya ağlaya yanan sobayı yumrukladım” diye anlatmıştı. Bu evlilikten olan 3 çocuğundan 5 torun sahibi oldu.

İbrahim Tatlıses'in bilinmeyenleri

Arkadaş gibi olduğu oğlu Ahmet, yakın korumalığını bile yaptı. 1995’te Güneydoğu’nun ünlü aşireti Karakeçililerden Murat Karakeçili ile evlenen kızı Gülşen’in düğününe gidemedi ama elmas bir gerdanlık göndermeyi ihmal etmedi. Kadınlarla arasında hiç bitmeyen sevgi-nefret-şiddet-şefkat sarmalı, o günlerden bugüne dozunu artırarak geldi.