BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  EKONOMİ

İbrahim Tatlısese çok kötü haber!

Tatlıses "borcum yok" dedi, dava açtı ama davayı kaybetti. Haciz onaylandı. Şimdi otellerinden biri hacizli, diğeri de satılmak üzere!

Abone ol

Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, alacaklarını tahsis edebilmek için İbrahim Tatlıses'in Kuşadası ile Bodrum'daki otellerine haciz koydurduklarını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sektör Meclisi Başkanlığını da yürüten Doğan, gazetecilerle yemekli toplantıda bir araya geldi.

TATLISES DAVAYI KAYBETTİ

Gazetecilerin, şarkıcı İbrahim Tatlıses'in DOĞTAŞ aleyhine açtığı davaya ilişkin soruları üzerine açıklamalarda bulunan Doğan, Tatlıses'in kendilerine açtığı davayı kaybettiğini söyledi.

Tatlıses'e yaptıkları işler karşılığında aldıkları çekleri icraya verdiklerini ve şarkıcının Kuşadası ile Bodrum'daki otellerine haciz koydurduklarını anlatan Doğan, Kuşadası'ndaki otelin üzerinde 1 milyon TL'lik haciz bulunduğunu, satış gününden bir gün önce 1 milyon TL ödendiğini ve haciz işleminin sona erdiğini ifade ederek şöyle konuştu:

OTELİN SATIŞ İŞLEMİ BAŞLADI

''Diğer alacağımız yaklaşık 2 milyon TL, bunun karşılığında da Bodrum'daki otele haciz koydurduk ve haciz işlemi devam etmektedir. Oradaki otelin satış işlemi başlamış durumda. Tatlıses, satış öncesinde ya bize parayı ödemeli ya da otelin satışıyla biz paramızı temin edeceğiz. Bizi mahkemeye kendisi verdi, böyle bir borcunun olmadığını belirtti ve gecikme olduğunu söyledi. Bizden tazminat talep etti. Bu, mahkemece reddedildi. Bodrum'daki otelin bilirkişi raporu çıktı. Ekspertiz raporuna göre 6,5 milyon TL değer tespit edildi. Bu değere itiraz ettiği için karar, mahkeme tarafından inceleniyor. Ancak, bir kez daha itiraz hakkı olmadığı için biz mayıs ayı içinde satış günü bekliyoruz. Otele talip olma konusunda bir kararımız yok ama ben Kuşadası'nda olduğu gibi paramızı ödeyeceğini sanıyorum.''