BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  MEDYA

İbrahim Giydirir iddiası Survivor'ı karıştırdı Efecan anlattı

Survivor adasında İbrahim Giydirir dedikodusu dolaşıyor. Peki kimdir İbrahim Giydirir ve Efecan Dianzenza onun hakkında neyi ima ediyor?

Abone ol

Survivor adasında İbrahim Giydirir hakkında oyunda kendini kasıtlı olarak yere attığı dedikodusu çıktı. Bu iddiayı dile getiren de Efecan Dianzenza oldu. Peki kimdir İbrahim Giydirir hakkındaki iddia doğru mu?

Efecan Dianzenza'nın iddialarına göre İbrahim Giydirir son dokunulmazlık oyununda kendini bilerek yere attı. Efecan, İbrahim Giydirir iddiasını şu sözlerle ortaya koydu;

-"Emin olun bana... Vurdu vurdu gücünü bir hissetti Yattara'nın saldı kendini. Akşam cocanut kırdı sabah coconut kırdı. Hani senin omuzun sakattı.'

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR ATAKAN İLE TANIŞIYOR

Survivor İbrahim Giydirir ile Avatar Atakan aynı külupten mi? Atakan'ın babası ile İbrahim Giydirir'in birlikte fotoğrafları var peki kimdir İbrahim Giydirir?

İbrahim Giydirir ile ünlüler takımının en iyi performansa sahip yarışmacısı Avatan Atakan tanış çıktı. Atakan'ın babası Mehmet Aslan'ın ile İbrahim Giydirir 'in birlikte çekilmiş fotografları konuşuluyor.

ibrahim giydirir kimdir atakanin babasi ile resmiBu kare Mehmet Arslan'ın instagram hesabında yer alıyor. İbrahim Giydirir ile Atakan yaptıkları spor dalından dolayı tanışlar.

İBRAHİM GİYDİRİR AVATAR ATAKAN GİBİ KAFES DÖVÜŞÇÜSÜ

survivor ibrahim giydirir kimdirAtakan gibi İbrahim Giydirir de dövüş sporcusu. 26 yaşında olan İbrahim Giydirir bir kafes dövüşçüsü.

survivor ibrahim giydirir kimdir

Muay Thai dövüşçüsü olan İbrahim Giydirir, 1.93 boyunda. Giydirir ayrıca Atakan gibi kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19'unu kazandı ve 3 kez kaybetti. 19 galibiyetin 7'si ise nakavt ile.

ibrahim giydirir kimdir motoru
Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası'nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında -91 kg / 200 Bronz Madalya kazandı.

survivor ibrahim kimdir