BIST 9.882
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.449,64
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Erkal'ın kardeşine bakın Şaşırtan benzerlik

İbrahim Erkal'ın beyin ölümü 9 Mayıs 207 tarihinde gerçekleşmişti. İbrahim Erkal'ın biyolojik ölümü de gerçekleşti. Erkal'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp'tan alındı. Ailesi ise perişan durumda...

Abone ol

Dün akşam saatlerinde gelen acı haber İbrahim Erkal hayranlarını yıktı. Ünlü sanatçı yaşam mücadelesini kaybetti. İbrahim Erkal’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Cenazeyi almaya gelenlerin arasında bulunan İbrahim Erkal'ın amcası Erkal'ın eşinin zor günler geçirdiğini açıkladı.

Merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın kardeşi hastane önünde verdiği röportajda, “Bizlere bir abi değil babaydı. Demek ki Rabbimiz bizden daha da fazla sevdiği için yanına aldı. Güzel bir insandı, güzel bir örnekti.”  dedi. Kardeş Erkal'ın ağabeyi ile benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

CENAZESİ ADLİ TIP'TAN ALINDI

Erkal’ın eşinin amcası olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu’na gelenler arasındaydı. Gazetecilere açıklama yapan Akgün, "1 aylık bir süreç vardı. Bu mücadeleyi kaybetti. Allah’tan rahmet diliyoruz. Düştüğü için bu tip vakalar mutlaka Adli Tıp Kurumu’na gelmek zorundadır. Başka bir değerlendirme olmaması gerekir. Gereği yapılmıştır" diye konuştu.



Akgün, Erkal'ın eşinin de zor bir dönem geçirdiğini belirterek, "Çok zor. 2 çocuk vardı. Üçüncü çocuk olduktan on gün sonra İbrahim beyin kanaması geçirdi. 40 günlük bir bebeği var" ifadelerini kullandı

ACI HABER BÖYLE DUYRULDU

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam İbrahim Erkal'ın ölüm haberini şu sözlerle duyurdu: "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz."

EŞİ FİLİZ AKGÜN YIKILDI

İbrahim Erkal'ın tedavi süreci boyunca sosyal medya hesaplarından düzenli olarak ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verildi. Ailesi tarafından kontrol edilen hesaptan, hastanenin açıklamasından sonra tek satırlık bir paylaşım yapıldı. Açıklamada "Söylenecek tek kelime yok... Sanatçımız, abimiz, ozanımız, şairimiz gitti. Başımız sağolsun..." ifadesi kullanıldı.

CENAZE NE ZAMAN?

İbrahim Erkal'ın cenaze namazı Marmara İlahiyat Fakültesi camiinde kılınacak. Cenaze töreni de Cumartesi günü olacak. Öğle namazını müteakiben Marmara İlahiyat Camii'nden kaldırılarak cenaze Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.