BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.391,96

Hüseyin Çelik Devlet Bahçeli'den özür dilemeli!

.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MHP'nin Bursa mitinginde atılan 'vur de vuralım öl de ölelim' sloganlanına MHP liderinin verdiği 'Merak etmeyin onun da zamanı gelecek' cevabını eleştirdi. Çelik, 'Bahçeli'nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez' dedi.

Siyaset gittikçe kızgınlaşan, gittikçe duygulardan uzaklaşan, gittikçe vicdanlara karalar çalan bir kurum oldu çıktı ülkemizde. Hani kavgada söylenmeyecek sözler vardır, hani söyledikten sonra pişmanlıktan yüzüne bakamayacak hale gelirsin insanın öyle bir söz işte bu!

Hem söyleneni hem söyleyeni yaralayacak en acı cümle.

Allah bize iki kulak bir ağız vermiş, daha çok dinleyelim daha az konuşalım diye ve bir de düşünme organı vermiş söyleyeceklerimizi ölçüp biçelim diye ve yanında da vicdan vermiş ki, tüm bunları kullanamayanlar için terazi görevi görsün diye.

Ben eminim, Hüseyin Çelik yarın çıkıp bu sözler için özür dileyecek, ne de olsa evladı var!

Ama bu sözlerle sadece Devlet Bahçeli'yi incitmedi Hüseyin Çelik, evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan ama olamayan bütün anne-baba adaylarını incitti. Hepsinin yüreğine ince ince sızı veren bir zehir enjekte etti. Ben eminim bu söz yüzünden bu gece bir evlat sahibi olamadım diye kendini suçlayacak nice analar babalar vardır.

Sormak isterim Sayın Çelik'e...

Gülen Cemaati'nin başındaki isim Fethullah Gülen'in de evladı yok, sizce evlat acısından anlamaz mı? Sizce o bir evlat sahibi olmadığı için, evlat acısı çekenlerin acısını paylaşamaz mı?

Sormak isterim Sayın Çelik'e...

Benim de bir evladım yok, evlat sevgisinin tanımını yapamam belki ama bu dünyada canımdan çok sevdiklerim var. Mesela 3 tane dünya tatlısı yeğenim var, sevgisini anlat deseniz kelime bulamam, kelime bulsam cümle kuramam. Ne yani, şimdi benim evladım yok diye evlat acısından anlamayacak mıyım?

İddia ediyorum, sizden çok daha iyi anlayabilirim!

Evladını dövüp sokaklara atanları, evlat sahibi olup da kolunu bacağını kırıp para kazananları, evladına tecavüz edenleri, evladının üzerinde sigara söndüren evlat sahiplerini ne yapacağız o zaman!

Tezinizi çürüttüm bile!!

Sormak isterim tekrar, Roboski katliamında can veren 34 evladın acısını hissettiniz mi yüreğinizde, eğer hissettinizse ailelerinin beklediği bir kuru özrü niçin çok gördünüz kendilerine!

Evladınız var sizin, evlat acısından anlarsınız, gidip hepsinin gözlerinin yaşını silmeyi denesenize!

Devlet Bahçeli'ye politikalarından dolayı, sürece karşı durduğu için eleştiri getirebilirsiniz ama bu şekil bence hiç olmadı!

Birçok insanın yüreğindeki yaranın kabuğunu kaldırdığınıza, bir çok sevgi dolu insanın öfkelenmesine sebep olduğunuza eminim!

Devlet Bahçeli kendi ideoloji doğrultusunda istediği gibi politika yapmakta özgür değil mi, ne yani bizim gibi düşünmeyenleri bu tür laflarla mı vuracağız, bu kadar mı mahalle kavgasına döndü siyaset!

Artık hiçbirinizi anlamıyorum, yemin ederim! 

Günün sözü: Özür dilemek bir erdemdir (Anonim)