BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Hüseyin Aygün ya çıldırdı ya hacklendi!

Hüseyin Aygün, taşıdığı vekillik sıfatına yakışmayan bir tavır ortaya koyuyor. Twitterdan öyle mesajlar atıyor ki baştan sona provakasyon kokuyor.

Abone ol

İNTERNETHABER - CHP'nin milletvekili Hüseyin Aygün'ün twitter hesabından öyle mesajlar geliyor ki okuyan "ya çıldırmış ya hacklenmiş" yorumunu yapıyor. Zira hesabında yazdıkları provakasyonun dikalası.

Hüseyin Aygün'ün twitterda gezi parkı olayları için attığı mesajlar 'sağduyu' yoksunu ve  hayli tahrik edici.

Özellikle bugün hesabından atılan bir twit var ki böyle bir iddiayı gerilimin doruk noktada olduğu bir dönemde ortaya atması için tek kelimeyle 'çıldırmış' olması gerekiyor.

PROVAKASYON KOKULU İDDİA

Antakya'da bir kişinin öldüğü olaylarda, AK Partili gençlerin polisle ortak baskınlar yaptığı iddiasını ortaya atan Aygün, bakın neler yazdı;

screen-shot-2013-06-04-at-10.48.32-am.png
screen-shot-2013-06-04-at-10.48.41-am.png
screen-shot-2013-06-04-at-10.48.48-am.png

FAŞİST TAYYİP'İN SİVİL ÇETELERİ!

Hüseyin Aygün'ün Başbakan Erdoğan'ı hedef alan twitlerindeki üslubu da hayli çirkin. Milletvekili sıfatıyla edep sınırlarını aşan bir dil kullanan Aygün, Başbakan için bakın neler yazdı;

*Faşist Diktatör Tayyip'in resmi ve sivil çeteleri şu ana dek üç insanı öldürdü, ikisi kurşunla, birisi üzerine araba sürülerek sayısız ağır yaralı var, barışçıl gösteri yapana kurşun sıkmak suçtur, öldürdüğün eşya değil candır, bunun bedeli ağır olur, Tayyip Erdoğan seni 2200 kişilik koruma ordun da kurtaramaz, bizden söylemesi!

*'Esad çocukları öldürüyorsun' diye nefretle bağıran Tayyip Erdoğan'a yakınındaki yalakalarından duyamayacağı bir haber vereyim: 9 yaşındaki çocuğun beyin ölümü gerçekleşmiş. Faşist Tayyip çocukların kanına girdin, sonun hayırlı olmayacak!

*Halk ayaklanmıştır artık, dinle mezheple uyutamazsınız şerefsiz sürüsü!

*Yaşasın Diktatöre karşı halkın özgürlük Devrimi!

*Bir kez daha söylüyoruz: Tayyip Erdoğan hepsinin hesabını vereceksin! Döktüğün kanda boğulacaksın!