BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.511,74

Hürrem Sultan'da hayır diyemedi

Hürrem Sultan'da hayır diyemedi

Türkiye'de hiç kimsenin adını sanını duymadığı bir yıldız adayıyd. bir gecede milyonlarca kişinin dikkatini çekti. sonra o da bir çok meslektaşının geçtiği yoldan geçti ve....

Hürrem Sultan'da hayır diyemedi

Türkiye'de hiç kimsenin adını sanını duymadığı bir yıldız adayıyd. Bir gecede milyonlarca kişinin dikkatini çekti. Sonra o da bir çok meslektaşının geçtiği yoldan geçti ve....

Hürrem Sultan'da hayır diyemedi

Takvimler 5 Ocak 2011'i gösterdiği gece o zamana kadar örneğine pek rastlanmayan iddialı bir dönem dizisi ekrana gelmeye başladı.

Tüm dünyanın Muhteşem Süleyman olarak tanıdığı Kanuni Sultan Süleyman'a odaklanan dizi daha gösterilmeye başlamadan önce tartışma yaratmıştı aslında. Ama o ilk bölüm kelimenin tam anlamıyla "soluksuz" izlendi.

Seyirci, cihan padişahı Kanuni'yi canlandıran Halit Ergenç'i çok iyi tanıyordu. Nebahat Çehre, Selma Ergeç, Filiz Ahmet başta olmak üzere kadrodaki bir çok ismi de... Ama öyle biri vardı ki daha ilk bölümde koskoca padişaha 'Sülüman' diyerek herkesing özlerini faltaşı gibi açmasına sebep olmuştu. Ertesi gün herkes Kanuni'nin aklını başından alan Alexandra'yı yani Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Sahra Uzerli'nin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyordu.

Hürrem Sultan'da hayır diyemedi

Annesi Alman babası Türk olan Uzerli, Türkiye'de TV seyircisinin hayatına gireli sadece 1 yıl oldu. Ama bu kadarcık kısa zamanda tek bir diziyle izleyicinin gözdesi oldu.

Hürrem Sultan'da hayır diyemedi

Sıcakkanlılığı, yetersiz ama sevimli Türkçesi de cabası.