BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hurdaya dönen otodan böyle çıktı

Direksiyon hakimiyetini kaybedince takla atarak yaklaşık 70 metrelik uçuruma düşen otomobilin sürücüsü böyle çıkarıldı.

Abone ol

Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybedince takla atarak yaklaşık 70 metrelik uçuruma düşen otomobilin sürücüsü 44 yaşındaki Üzeyir Sunar, hurdaya dönen otomobilden çıktıktan sonra "Bana ne oldu" diye ağladı.

Olay, merkez Sarıçam İlçesi'nde meydana geldi. 01 KM 267 plakalı otomobiliyle, ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nden Hekimköy Villaları'nın bulunduğu Çarkıpare Mahallesi istikametine giden Üzeyir Sunar, Hekimköy Bulvarı üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil yoldan çıkarak takla atmaya başladı.

Yaklaşık 70 metrelik uçuruma düşerek hurdaya dönen otomobilden sağ çıkan, ancak yüzünden kan akan sürücü Üzeyir Sunar "Bana ne oldu" diyerek ağladı. Hekimlerin oturduğu villaların yolunda kaza geçiren yaralı sürücüye ilk müdahaleyi de yoldan geçen hekimler yaptı. Boynuna boyunluk takılan yaralı sürücü daha sonra gelen ambulansın sedyesine konuldu.

Sağlık görevlileri ve vatandaşlar el ele tutuşarak yaralıyı yola çıkardı. Ardından da kaza yerine 300 metre mesafede bulunan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.