BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.421,69
HABER /  DÜNYA

Hurda deposu yangını kamerada

İstanbul İkitelli’de bir hurda deposunda meydana gelen yangında, depo tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yaşanan o anlar cep telefonu ...

Abone ol

İstanbul İkitelli’de bir hurda deposunda meydana gelen yangında, depo tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. İddialara göre, İkitelli Atatürk Mahallesi 10. Cadde üzerinde bulunan bir hurda deposunda sigara izmariti atılması sonucu yangın çıktı. Depoda bulunan plastik hurdaların yanmaya başlaması sonucu depo bir anda alev topuna dönerken, olay yerine Başakşehir, Bağcılar ve İkitelli’den itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içerisinde büyük ölçüde plastik bulunan depoya müdahale etmekte güçlük çekti. Olay nedeniyle meraklı vatandaşlar alanda toplanırken, itfaiye ekipleri yangının yanda bulunan diğer depolara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti.
Öte yandan vatandaşlar yangının deponun yanında bulunan bir iş merkezinden atılan sigara izmaritinden çıktığını iddia ederken, yangın yaklaşık 1 saatlik bir çalışma sonrası kontrol altına alındı. Depo yangın nedeniyle tamamen kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)