BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hülya Sancaklı kızı Duygu ve oğlu Mert kimdir intihar nedeni

Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı intihar etti. Peki Hülya Sancaklı kimdir oğlu Mert ve kızı Duygu ne iş yapıyor? Hülya Sancaklı ve kocası hakkında bilinmeyenler.

Abone ol

49 yaşındaki Hülya Sancaklı İstanbul'daki evinde, tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Peki kimdir Hülya Sancaklı, neden intihar girişiminde bulundu, kızı Duygu ve oğlu Mert için yazdığı son notta neler vardı?

19 yıllık evli olan Hülya Sancaklı neden ihtihar etti henüz bilinmiyor. Hülya Sancaklı'nın silahın tetiğine basmadan önce çocuklarına hitaben bir not bıraktığı ortaya çıktı. Hülya Sancaklı’nın çocuklarına bıraktığı notta “Duygu’m, Mert’im beni affedin. Tükendim. Tüm sevdiklerimden özür dilerim” yazıyordu.

HÜLYA SANCAKLI EŞİ VE ÇOCUKLARI
Hülya Sancaklı 19 yıldır MHP milletvekili ve eski futbolcu Saffet Sancaklı ile evli. Bu evlilikten Duygu ve Mert ismini verdikleri iki çocukları var.


Saffet ve Hülya Sancaklı'nın kızı Duygu Sancaklı Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Duygu Sancaklı 30 bin lira kazanmıştı. Duygu Sancaklı güzelliği ve mütevaziliği ile dikkat çekmişti. Yarışmanın sonuna kadar ünlü bir futbolcunun kızı olduğunu söylememişti.

DUYGU SANCAKLI VE SAFFET SANCAKLI
Saffet Sancaklı kızıyla gururlanan bir baba... Yakın ilişkileri olan kızı Duygu Sancaklı ile bu paylaşımı yapmış.

OĞLU MERT SANCAKLI ARADI VE...
Hülya ve Saffet Sancaklı çiftinin 19 yıllık evliliklerinden bir de oğulları bulunuyor. Mert Sancaklı o gün annesinin intihar edebileceğinden kuşkulanmıştı.


Mert Sancaklı intihar kuşkusu sebebiyle oturdukları sitenin güvenlik görevlisini aramış ve eve gidip bakmasını istemişti. Alkent 2000 sitesinin güvenlik görevlisi Kemal Ç., polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı: "Hülya Sancaklı’nın oğlu Mert, arayıp annesiyle telefonla konuştuğunu ve durumunun iyi olmadığını söyledi. Mutlaka evi kontrol etmemi istedi. Yedek anahtarın yerini de tarif etti. Yedek anahtarla kapıyı açıp eve girdim. Hülya Hanım’la göz göze geldik.

HAVUZA BAKAN CAMIN ÖNÜNE GİDİP SİLAHI ATEŞLEDİ
Bu sırada Hülya Hanım, “Beni yalnız bırakın” diye bağırdı. Sonra evin havuz gören tarafına doğru giderek silahı ateşledi. Kanlar içinde görünce telsizle yardım istedim. Sitenin ambulansı geldi, hastaneye götürdük. Saffet Bey’e bilgi verdik.”

HÜLYA SANCAKLI'NIN SON DURUMU NASIL?

Hülya Sancaklı'nın tedavisini yürüten ekibin başkanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir, son durum hakkında bilgi verdi. Hastanenin Nöroşirurji Kliniği Başkanı Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı olan Prof Akdemir, Hülya Sancaklı'nın ateşli silah yaralanmasıyla hastaneye geldiğini hatırlatarak "Olaydan yaklaşık 10 dakika sonra hızlı şekilde acil servise getiriliyor. Yapılan değerlendirmelerde hemen acil ameliyat kararı alınıyor. Dün akşam acil cerrahiye ameliyattan sonra yoğun bakıma alınıyor" dedi.

'HAYATİ TEHLİKESİ VAR'

Sancaklı'nın sağlık durumunun stabil olduğunu vurgulayan Akdemir, "Şu anda genel durumu stabil. Yoğun bakımdaki tedavisi devam etmektedir. Burada en önemli olay ilk müdahale anı zamanlaması çok önemli. Bu zamanlamayı bu hasta kazandığı için şu anda tıbbi tedavisi devam etmektedir. Ama halen durumu ciddiyetini korumakta, hayati tehlikesi var" ifadelerini kullandı.

'İLK 72 SAAT BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR'
Prof. Dr. Akdemir, bu tür yaralanmalarda ilk 72 saatin büyük önem taşıdığını da vurguladı. Hidayet Akdemir, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da hastaneyi arayarak Sancaklı'nun durumu ile ilgili bilgi aldığını kaydetti. Öte yandan İstanbul Valisi Vasip Şahin de hastaneye gelerek Hülya Sancaklı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.