BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hülya Avşar böyle rüşvet istedi

Yetenek Sizsiniz'e katılan Ukraynalı Tanya, Hülya Avşar'ı büyüledi. Avşar kızı, Tanya'nın 'Türkçe' bestesine talip oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER /

İki genç kız... İkiside doğma büyüme Ukraynalı... Ama Yetenek Sizsizsiniz'e 'Türkçe' bir besteyle katıldılar.

Biri keman çaldı, diğeri de solistlik yaptı... Şarkıyı dört kulağıyla dinleyen jüri üyesi Hülya Avşar, besteye talip oldu.

Yetenek Sizsiniz'e Bodrum'dan katılan Ukrayna doğumlu Tanya, bestelediği Türkçe şarkı ile hem jüriden hem de izleyicilerden tam puan aldı.

AVŞAR KIZI BESTEYE TALİP

Besteye ve keman sesine dikkat kesilen Avşar kızı, şarkı bitiminde bombayı patlattı ve 'Bu beste artık benim. Eğer besteyi bana verirsen evet derim' deyince Tanya kahkahalara boğuldu.

Tanya'nın tepkisi karşısında çok ciddi olduğunu belirten Hülya Avşar, 'Kesinlikle bu şarkıyı istiyorum, eğer albüm çıkarmaya niyetliyseniz de başka şarkıyla çıkartın' dedi ve Tanya'yı 'Evet'le uğurladı.

NEDEN TÜRKÇE BESTE?

Avşar ayrıca Ukraynalı iki kızın Türkçe bir şarkı bestelemesine de şaşırdığını belirterek, 'Neden Türkçe bir beste?' sorusunu yöneltti.

Bu soru üzerine Tanya, 'Artık Türkiye'de yaşıyoruz. Bu nedenle Türkçe şarkı bestelemem daha uygun' diye yanıt verince seyircilerden alkışla destek aldı. Performansın sonunda keman çalan kızın ağlaması ise dikkat çekti. Avşar, neden ağladığını sorduğunda, 'Heyecanımdan' yanıtını aldı.

'EVET'LERİ KAPTI

Tanya'ya tek 'bravo' Avşar'dan gelmedi. Acun Ilıcalı ve Ali Taran'dan da tam destek alarak 'Evet'i kapan Tanya, finale katılmaya hak kazandı.

İŞTE AVŞAR'IN TALİP OLDUĞU O BESTE