BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94
HABER /  GÜNCEL

Hulusi Akar'ın görüntülerini kim servis etti!

15 Temmuz gecesi derdest edilen Hulusi Akar ve Yaşar Güler'in Akıncı Üssü’nde çekilen görüntülerini kim servis etti? Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tezkan bugünkü yazısında görüntülerin basına verilmesine tepki gösterdi.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile 2. Başkan Yaşar Güler'in kelepçeli görüntüleri dün ilk kez yayınlanmıştı. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanları Akıncı Üssüne götürülürken çekilen görüntüleri tartışma konusu oldu.

Söz konusu görüntülerin yayınlanmasını eleştirenlerden birisi de Milliyet yazarı Mehmet Tezkan oldu. "Görüntüleri kim neden servis etti?" başlıklı yazısında şu soruları yöneltti:

NE AMAÇLANDI?
"Soruyorum; dün servis edilen görüntüleri izleyen alt kademedeki subaylar aralarında ne konuşmuştur? Bizim komutanlar fena enselenmiş mi demişlerdir!..

Çünkü o iki kişi de hâlâ komutanları… Sokaktaki vatandaş ne düşünmüştür? Kahve muhabbetine malzeme olmuş mudur? Okey masasında mevzu edilmiş midir?

Merak ediyorum.. 1.5 yıl sonra iki komutanın zor dakikalarının görüntüleri servis edilirken ne düşünüldü? Ne amaçlandı?"

Hulusi Akar ve Yaşar Güler'in kelepçeli görüntüleri olay!