BIST 10.889
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.514,11

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017 tam listesi Resmi Gazete'de yayınlandı. HSK kararnamesi görev yeri değişen hakim ve savcıların tam listesine internethaber.com'dan ulaşabilirsiniz.

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017 tam listesi Resmi Gazete'de yayınlandı. HSK kararnamesi görev yeri değişen hakim ve savcıların tam listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) yaz kararnamesiyle bölge adliye mahkemeleri ve adli yargıdaki toplam 780 hakim ve savcının görev yeri yeniden belirlendi. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nce hazırlanan yaz kararnamesiyle 780 hakim ve savcının yeri değiştirildi. İşte, görev yeri değişen hakim ve savcıların isimleri....

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilleri Hakan Pektaş, Necip Cem İşçimen, Mustafa Sağıroğlu, Ahmet Berke, Mehtap Öğeç, Zafer Ediş, Gürhan Aktaş, İbrahim Halil Selçik ve Zekai Yusuf Sarıbay, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı oldu.

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosuna bakan Cumhuriyet Başsavcıvekili İsmail Uçar, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun ise Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak görevlendirildi.

HSK yaz kararnamesi Temmuz 2017

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekillerinden Ateş Hasan Sözen ve Levent Çağıl, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı; Mehmet Ayhan, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcısı; Fatih Karakuş, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı; Aladdin Arkcı da Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcısı oldu.