BIST 10.255
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.394,69
HABER /  DÜNYA

Hırvat futbolcu kanser mi ?

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Torku Konyaspor’da forma giyen, 25 yaşındaki Hırvat futbolcu Elvis Kokalovic’in kanser olduğu iddiaları...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Torku Konyaspor’da forma giyen, 25 yaşındaki Hırvat futbolcu Elvis Kokalovic’in kanser olduğu iddiaları doğrulanmadı.
Sezon başında Torku Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat defans futbolcusu Elvis Kokalovic, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynanan maç öncesi sahada ısınırken sakatlandı. Kulüp doktorları tarafından Konya’da tedavisine başlanan futbolcunun, sporcu hastalığı olarak bilinen "Osteitis Pubis"e yakalandığı belirlendi. Kasık ve uyluk iç kısmında ağrı ile ortaya çıkan bu hastalığın teşhisi sırasında çekilen MR’da kemik gövdesinde bir kitle ile karşılaşan doktorlar, futbolcunun kanser olduğu endişesi yaşadı.
Fizik tedavi ve egzersizlerle rahatsızlığından kurtulmaya çalışan Kokalovic’in görüntü ve tetkiklerinde kitlenin iyi huylu olduğu ve spor yapmasına engel olmadığı anlaşıldı. 3 hafta önce ülkesi Hırvatistan’a giden futbolcunun tedavisini kendi doktorlarının gözetiminde sürdürdüğü ve devre arası kampında Torku Konyaspor’a katılmasının beklendiği öğrenildi. İyi huylu kitlenin vücuttan alınması ise düşünülmüyor.
Elvis Kokalovic, Torku Konyaspor formasıyla 9 resmi maçta 810 dakika sahada kaldı.
(İHA)