BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Hırsızlıkta son nokta

Beyoğlu’nda hırsızlık zanlısı soyacağı dükkanın bodrum katında yangın çıkardı. İşyeri sahipleri yangını söndürmek için bodruma inince, zanlı...

Abone ol

Beyoğlu’nda hırsızlık zanlısı soyacağı dükkanın bodrum katında yangın çıkardı. İşyeri sahipleri yangını söndürmek için bodruma inince, zanlı kasada bulunan 4 bin lirayı çalıp kayıplara karıştı.
İlginç ve bir o kadar da tehlikeli hırsızlık olayı Beyoğlu’nda geçtiğimiz hafta yaşandı. Bir şahıs gıda malzemeleri satan dükkana girdi. Daha sonra dükkanın bodrum katına inen şahıs, burada kağıtları ateşe verdi. Daha sonra dükkandan çıkan hırsız, yangının biraz büyümesini bekledi. Şahıs, yangının büyümesiyle yeniden dükkana girdi. Burada dükkan sahiplerini “Yangın var” diye uyaran şahıs daha sonra herkesin aşağıya indiğinden emin olunca kasaya yöneldi. Bu sırada dükkan sahipleri yanan kağıtları suyla söndürdü. Hırsız da kasadaki 4 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Dükkan sahipleri ise kasaya gittiklerinde gözlerine inanamadı. Tüm bu yaşananların kameralara yansıdığı olay sonrası bu tehlikeli hırsızlığı yapan kişi olaydan birkaç gün sonra yine hırsızlık yaparken polis tarafından yakalandı. Lakabının “cino” olduğu öğrenilen Cüneyt U. yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayı yaşayan dükkan çalışanı Barış Başak ise İHA muhabirine konuştu. Barış Başak, “Hırsız buraya geldi. Bize yangın olduğunu söyledi. Biz de hızla yangın yerine koştuk. Kasaya geldiğimizde kasanın açık olduğunu fark ettik. Soyulduğumuzu bu şekilde anladık” dedi.
(İHA)