BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Hırsızın ağzını burnunu dağıttı

Böyle soygun ne görüldü ne duyuldu. Hırsızlık için işyerine giren neye uğradığını şaşırdı

Abone ol

ABD'nin North Carolina eyaletine bağlı Hendersonville kasabasında iki gün önce meydana gelen soygun girişimi saniye saniye kameralara yansıdı

BURNUNDAN SAÇILAN KANLARI KENDİSİNE TEMİZLETTİ

ABD'nin North Carolina eyaletine bağlı Hendersonville kasabasında iki gün önce meydana gelen soygun girişimi saniye saniye kameralara yansıdı. Altın alım satımı yapan işyerinde soyguncuyu etkisiz hale getiren tezgahtar, soyguncunun ağzından ve burnundan yere saçılan kanları da kendisine temizletti. İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, şapka ve mendil ile yüzünü tamamen saklamaya çalışan soyguncu, içeri girerek silahlı olduğunu söyledi ve tezgahtar Derek Mothershead'den kasadaki paraları istedi.

İçinde paraların bulunduğu torbayı uzatan tezgahtar, soyguncunun torbayı aldığı anda attığı yumruklarla soyguncuyu etkisiz hale getirdi. Adının Mustafa Kemal Hendi olduğu belirlenen soyguncuyu etkisiz hale getirdikten sonra, yere saçılan kanları da kendisine temizleten tezgahtar Derek Mothershead, bir eliyle soyguncuyu tutarken ötekiyle de polisi aradı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sedyeyle hastaneye kaldırılan, Mustafa Kemal Hendi silahlı soygun girişimi suçlamasıyla, 100 bin dolar kefalet karşılığında serbest bırakılması koşuluyla tutuklanarak hapse kondu. Soygun görüntülerinin ABD TV'lerinde yayınlanmasının ardından Derek Mothershead'in facebook hesabına 'sen bizim kahramanımızsın' içerikli binlerce mesaj yağdı.