BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.460,40
HABER /  GÜNCEL

Hıncal Uluç'tan büyük iddia

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe yönetiminin suçu kabullendiğini iddia etti

Abone ol

Sabah yazarı Hıncal Uluç Fenerbahçe yönetiminin suçu kabullendiğini iddia etti

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir'in açıklamalarına Hıncal Uluç'tan sert tepki. "İşte 4-5 yıl evvel Galatasaray'ın bir maçıyla ilgili bazı sıkıntıların olduğunu söylediler. Her zaman birbirimize ihtiyacımız var" diyen Özdemir'in sözlerini Uluç, suçu kabullenmek olarak gördü.

Sabahspor.com'a konuşan Uluç'un sözleri yine sarı lacivertli camianın öfkesini çekecek. Uluç, Özdemir'n açıklamalarını işte böyle değerlendirdi:

"Nihat Özdemir'in tavrı son zamanlarda iyice panik havası gösteriyor. 'Fenerbahçe kesin suçlu. Biz battık ama gemide ne kadar çok kişi olursa bu batmayı o kadar önleme ihtimalimiz var. Yani bizimle beraber Galatasaray da battı, Beşiktaş da batı, Trabzon da battı, o da battı, bu da battı..." derse 'Belki bir şey olur' diye düşünüyor.

2- 'Biz bütün bu suçları işledik. Mevcut yönetmeliklere göre küme düşmemiz kesin. O zaman bizi kurtaramayız bari yönetmeliği değiştirelim ki kümede kalalım.' Tam bir suçlu paniği görüntüsü içinde Nihat Özdemir...
Fenerbahçe camiasından kimse de çıkıp 'Ya sen ne yapıyorsun Nihat Bey kardeşim. Nedir bu paniğin sebebi' demiyor! Hayret bir şekilde! Demek ki bütün Fener camiası suçu kabullenmiş. Olacak şey değil.
Ortada devam eden bir mahkeme var. Futbol Federasyonu hiçbir karar açıklamamış. 'Fenerbahçe ya da birtakım adamlar suçludur' diyen bir tek ciddi karar yok ortada... Fenerbahçe yönetimi panik içinde...
'Biz kirliyiz ama onlar da kirli. Onun için bütün kirlileri görmezden gelelim.' Yaptıkları bu!..