BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Hıncal Uluç fena bombaladı

Hıncal Uluç fena bombaladı

Sabah gazetesi'nin usta yazarı hıncal uluç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.- türkiye futbol federasyonu, türk futbolunu başta aziz yıldırım olmak üzere birkaç kulüp başkanına teslim etti.-türk futbolunu aziz yıldırım yönetiyor.- anadolu kulüpleri aziz yıldırım'ın...

Hıncal Uluç fena bombaladı

Sabah Gazetesi'nin usta yazarı Hıncal Uluç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

- Türkiye Futbol Federasyonu, Türk futbolunu başta Aziz Yıldırım olmak üzere birkaç kulüp başkanına teslim etti.

-Türk Futbolunu Aziz Yıldırım yönetiyor.

- Anadolu kulüpleri Aziz Yıldırım'ın kölesi.

Hıncal Uluç fena bombaladı

TFF, Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek kulüplerin 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalamasını karara bağladı. Neler söyleyeceksiniz?

Hıncal Uluç fena bombaladı

Yüz karası bir karar. Bu kararla Türkiye Futbol Federasyonu, Türk futbolunu başta Aziz Yıldırım olmak üzere birkaç kulüp başkanına teslim etmiştir. Milli takım da oynatacak futbolcu bulamıyoruz. 2002 Dünya Kupası’ndan sonraki senesi Uluslar arası bir Federasyon Kupası oynandı. FIFA, “2006 Dünya Kupası’nda kimler oynayacak bir görelim” turnuvası düzenledi. O turnuvanın en iyi futbolcuları arasında iki Türk futbolcu yer aldı. Bunlar Fenerbahçe’de oynayan Selçuk ve Deniz idi. Ne oldu Selçuk ile Deniz? Fenerbahçe’nin yabancı futbolcuları yüzünden kadro da yer bulamadılar. Ve kaybolup gittiler.

Hıncal Uluç fena bombaladı

Şimdi kontenjanı 10’a çıkarıyorlar. 6+2+2. Kimseyi kandırmasınlar. “Bu kadar para verdik aldık tribünde mi oturacaklar?” baskısı başlayacak daha sonra. Ligin ikinci yarısında o 6+4’e döner gelecek sene o 4 de kalkar. “Chelsea nasıl oynuyor, Arsenal nasıl oynuyor biz de oynayalım” diye söylemler başlar. Daha sonra “Bunları Avrupa Kupaları’na kadar bir arada oynatamıyoruz. Birbirlerine alışamıyorlar. O yüzden ligde de birlikte oynasın” derler. Ben bunların ruhunu biliyorum.