BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  DÜNYA

Hillary Clinton'ın Fethullah Gülen sırrı ortaya çıktı!

ABD'de Demokratların başkan adayı Hillary Clinton hakkında yeni mail ve belgeler ortaya çıktı. Belgelerde Clinton’ın Fethullah Gülen’le bağlantılı olduğu anlaşıldı.

Abone ol

ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı Hillary Clinton’un seçim kampanyaları boyunca Fethullah Gülen ile iletişim halinde olduğu ortaya çıktı.

ABD’de Kasım ayında yapılacak Başkanlık seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Demokratların başkan adayı Hillary Clinton hakkında yeni mail ve belgeler ortaya çıktı.

GÜLEN'LE TEMAS HALİNDEYMİŞ

Bağımsız izleme örgütü Judicial Watch’ın ortaya çıkardığı belgeler, Hilary Clinton ile Fethullah Gülen’in temas halinde olunduğunu gözler önüne serdi.

CLİNTON'DAN CEMAAT ÜYESİNE YARDIM

Belgelerde, cemaat ile Clinton’ın kampanyalarıyla bağlantısının bulunduğu kaydedildi. 2009 yılında gönderilen maillerden birinde cemaat üyelerinden birinin, Hillary Clinton’ın yardımcısı Huma Abedin’nden Türkiye’deki bir toplantı için Obama’yla iletişime geçmesine yardımcı olmasını istediğini anlaşılıyor.

DİĞER BİR BAĞ İSE...

Belgeler kapsamında ortaya çıkan bir diğer bağ ise Gülen’in uzun süre Clinton’ın destekçilerinden lobi şirketi olan Podesta Grubu’yla iş yapması oldu.