BIST 10.609
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.428,95

Her cebe uygun konut projeleri

Her cebe uygun konut projeleri

Eylül ayıyla birlikte inşaat şirketleri ard arda yeni konut projelerini duyurmaya başladı. özellikle istanbul’da birbirinden cazip fiyat ve ödeme imkanlarıyla projeler başladı. kimi sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor, kimi 120 aya 0 faiz uyguluyor, kimi ödemeleri evi teslim ettikten sonra...

Her cebe uygun konut projeleri

Eylül ayıyla birlikte inşaat şirketleri ard arda yeni konut projelerini duyurmaya başladı. Özellikle İstanbul’da birbirinden cazip fiyat ve ödeme imkanlarıyla projeler başladı. Kimi sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor, kimi 120 aya 0 faiz uyguluyor, kimi ödemeleri evi teslim ettikten sonra kabul ediyor. İstanbul’da sadece bir ayda satışa çıkan konut sayısı 12 bini geçti...

Peki bunların içinden sizin zevkinize ve kesenize uygun olanı hangisi. İşte İstanbul’un çeşitli semtlerinde her cebe uygun konut projeleri, fiyatları ve özellikleri...

Her cebe uygun konut projeleri

PEYNİR EKMEK GİBİ EV SATTI

Yakın zamanda satışa çıkan projelerden belki de en dikkat çekeni Ağaoğlu'nun İstanbul Ayazma'daki 3100 konutluk My World Europe projesi oldu. Reklamlarında Ali Ağaoğlu’nun oynadığı projede, satışa çıkıldıktan çok kısa bir süre sonra birinci etaptaki evlerin tamamı satıldı.

Her cebe uygun konut projeleri

Başakşehir-Ayazma'da, Atatürk Olimpiyat Stadına komşu yaklaşık 200 dönümlük bir arazi üzerinde inşa edilecek olan My World Europe, TEM otoyoluna cephesi ve Metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine bulunmaz bir ulaşım kolaylığı sağlıyor.

My World Europe; Golf Residences, Arena Residences ve Pool Residences olarak adlandırılan 3 ayrı tipte, toplam 17 blokta 3060 daireden oluşuyor.

Her cebe uygun konut projeleri

Pool Residences, 32'şer katlı, 6 blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 768 daireden oluşuyor ve bu bloklar 130m. uzunluğunda devasa bir açık havuzun etrafında konumlanıyor. Su kaydıraklarıyla daha da eğlenceli hale getirilen bu açık havuz tüm My World Europe sakinlerinin dinlenebileceği ve eğlenebileceği cazibe noktalarından birisi olacak. Pool Residence dahilindeki dairelerin hepsinde artık bir Ağaoğlu özelliği haline gelen kat bahçeleri bulunuyor. Projenin %87'si yeşil alanlardan oluşuyor ve zemin üzerinde otoparklara yer verilmiyor, tüm daireler yeraltında kapalı park yerine sahip olacaklar.

Projede fiyatlar; 162 metrekare 2+1 dairelerde 364-415 bin, 164-193 metrekare 3+1 dairelerde 354-479 bin, 202 metrekare 4+1 metrekare dairelerde ise 428-470 bin lira arasında değişiyor.