BIST 9.985
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.432,74
HABER /  GÜNCEL

Her an hayırlı bir haber bekliyoruz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Musul’daki Türk rehinelerin durumuyla ilgili, "Her an hayırlı bir haber bekliyoruz, temaslar ve çalışmala...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Musul’daki Türk rehinelerin durumuyla ilgili, "Her an hayırlı bir haber bekliyoruz, temaslar ve çalışmalar devam ediyor. Herkes müsterih olsun. İnşallah hayırlı güzel bir haber alacağız" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manavgat ilçesinde bir otelin açılışına katılmak için Antalya’ya geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı Antalya Havalimanı’nda Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel karşıladı.
Manavgat’a geçmeden önce havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arınç, Musul’daki gelişmelerle ilgili şunları söyledi: "Her an hayırlı bir haber bekliyoruz, temaslar ve çalışmalar devam ediyor. Herkes müsterih olsun. İnşallah hayırlı güzel bir haber alacağız."
Arınç, kaçırılan Türk şoförlerinin son durumuyla ilgili bir gelişme olup olmadığı ile ilgili soruya da, temasların ve çalışmaların devam ettiğini, hayırlı haberler bekledikleri şeklinde yanıt verdi. Arınç, "Sizlere söyleyeceğim dünkü gelişmeler dışında bir gelişme yok. Her an hayırlı bir haber bekliyoruz. Temaslar ve çalışmalar devam ediyor. Herkes müsterih olsun. İnşallah hayırlı güzel bir haber alacağız" diye konuştu.
Arınç, daha sonra Manavgat’a gitti.
(İHA)