BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.435,57
HABER /  GÜNCEL

Hemşire, odasında kendisini asmış

Prens William'ın eşi ve Cambridge Düşesi Catherine hakkında bilgi almak için kaldığı hastaneye telefon edip taklit yapan radyocuların telefonunu cevaplayan ve daha sonra ölü bulunan hemşirenin odasında kendisini astığı açıklandı.

Abone ol

Prens William'ın eşi ve Cambridge Düşesi Catherine hakkında bilgi almak için kaldığı hastaneye telefon edip taklit yapan radyocuların telefonunu cevaplayan ve daha sonra ölü bulunan hemşire Jacintha Saldanha'nın odasında kendisini astığı açıklandı.

Hemşire'nin ölümünü aydınlatmak üzere başlatılan soruşturmada, Saldanha'nın bileklerinde de yara izleri olduğunu belirtildi.

Avustralyalı radyocular, Middleton'ın hamilelik nedeniyle oluşan şiddetli bulantı şikâyetiyle yatırıldığı hastaneye Kraliçe 2. Elizabeth'i taklit ederek telefon edince, telefona cevap veren hemşire Saldanha arayan kişinin Kraliçe olduğuna inanmış ve Cambridge Düşesi hakkında bilgi vermesi için telefonu başka bir hemşireye bağlamıştı.

Mel Greig ve Michael Christian adlı DJ'lerin 4 Aralık'ta kaydettiği bu telefon konuşmaları Avustralya radyosunda yayınlanmış ve hemşireler hastanın mahremiyetini çiğnemekle eleştirilmişti.

46 yaşında ve iki çocuk annesi hemşirenin odasında ve eşyası arasında iki not da bulunduğu açıklandı.

26 Mart'a ertelenen soruşturmada, hemşirenin ölümü ile ilgili şüpheli bir durum olmadığını vurgulandı.