BIST 10.205
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.475,17
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hem gol yediler hem ceza!

TFF 2. Lig Yükselme Grubunda oynayan Çorumsporlu futbolculara aldıkları başarısız sonuçlar nedeniyle para cezası verildi.

Abone ol

Çorumspar'da sular durulmuyor. Geçtiğimiz yıl alacakların ödenmediği gerekçesiyle kampı terk eden futbolcularla yollarını ayıran yönetim bu yıl da son haftalardaki başarısız sonuçlar nedeniyle tüm futbolculara para cezası kesti.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Çorumspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle tüm futbolculara para cezası verildi.

Basın sözcüsü Lokman Bulut, yönetim olarak kötü gidişe son verebilmek için daha radikal kararlar almak yerine futbolculara para cezası vermeyi uygun gördüklerini belirtti.

Bu kapsamda kötü gidişattan dolayı tüm futbolcular 2'şer maç başı cezası verdiklerini ifade eden Bulut, iç sahada alınan Etimesgut Şekerspor ve Türk Telekomspor yenilgilerinden dolayı da futbolculara 2'şer bin lira para cezası verdiklerini vurguladı.

Önceki akşam Sosyal Tesislerde futbolcularla yaklaşık 8 saatlik bir görüşme yaptıklarını ve tüm futbolcularla bire bir görüştüklerini anlatan Bulut, ''Arkadaşlarımız gayet iyi niyetliydi. Bu haftaki Şanlıurfaspor maçından başlamak üzere kalan 5 maçta gerekli puanları toplayıp ilk 6'ya gireceklerine dair bize söz verdiler. Biz iyi bir takıma sahibiz. Futbolcularımızın verdiği söze inanıyoruz. İlk 6'ya girip ekstra play-off'tan da olsa Bank Asya 1. Ligi'ne çıkacak gücümüz var'' şeklinde konuştu.

''Artık takım olarak prim falan düşünmüyoruz. İlk 6'ya girdiğimiz gün futbolcularımızın tüm prim alacaklarını ödeme sözü veriyoruz'' diye konuşan Bulut, bundan sonra tesislere daha sık gidip futbolculara destek olacaklarını kaydetti.

CEVDET UZUNKÖPRÜ'YE TEPKİ

Lokman Bulut, yerel bir gazeteye ''Çorumspor'u Yükselme Grubu'na çıkarttığım için vicdanım sızlıyor'' şeklinde açıklamalarda bulunan eski teknik direktör Cevdet Uzunköprü'ye de tepki gösterdi.

Görevden ayrıldıktan sonra Cevdet Uzunköprü'nün arkasından hiçbir olumsuz açıklama yapmadıklarına dikkat çeken Bulut, Uzunköprü'nün yönetimle ilgili söylediklerinin insanlığa sığmadığını ifade etti. Uzunköprü'yü Çorumspor'da Enver Şen yönetiminin göreve getirdiğini anımsatan Bulut, şunları kaydetti:

''Kendisi ile iyi dileklerle ayrıldık. Ankara'ya bir maça gittiğimizde sarıldık, konuştuk.. Sonra bu açıklamaları bizi şaşırttı. Bu yönetimle çalışmam diyor. Hatırlatırım ki, Cevdet Uzunköprü'yü Çorumspor'da Enver Şen yönetimi göreve getirdi. Biz görevi bıraktığımızda da, sürekli bizi arayıp yönetimi şikâyet eden kendisiydi. Ama biz hep yapıcı davrandık. Kaldı ki, biz görevi bıraktığımızda Cevdet Uzunköprü'nün görevine son veriliyordu. Enver Şen'in ısrarlarıyla Çorumspor'da kaldı. Ama onun derdi başka. Onun gibi para canlısı biri daha yoktur. Kimse Cevdet Uzunköprü'yü paraya doyuramaz''