BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hazırlık maçında eşitlik bozulmadı

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’e verilen arada Bursaspor ile hazırlık maçı yaptı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.<br/>Kasımpaşa, A Mi...

Abone ol

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’e verilen arada Bursaspor ile hazırlık maçı yaptı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
Kasımpaşa, A Milli Takım’ın maçlarından dolayı lige verilen arada bugün Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde Bursaspor ile hazırlık maçı yaptı. Gürcü teknik direktör Shota Arveleadze yönetimindeki Kasımpaşa sahaya; Ertaç, Kerem, Babel, Barış, İlhan, Sancak, Andre Costra, scarione, Tunay, Adem Büyük ve Orhan Şam ilk 11’i ile çıkarken, Şenol Güneş yönetimindeki Bursaspor ise Harun, Serdar Aziz, Civeeli, Şener, Aziz, Ozan İpek, Belluschi, Holmen, Volkan Şen, Filipe Pesqueira ve Fernando ilk 11’i ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın 24. dakikasında ceza sahası dışından Pesqueira’nın sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Bursaspor bu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 55. dakikasında Malki’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Mücadelenin geri kalan kısmında her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamayınca maç 1-1 berabere bitti.
Mücadelenin ardından Shota Arveleadze dostça bir karşılaşma olduğunu belirterek lige verilen arada Bursaspor ile güzel bir maç oynadıklarını söyledi.
Kasımpaşa futbolcuları Adem Büyük ve Halil ise, Bursaspor ile oynadıkları bu maçta eksikliklerini gördüklerin ifade ettiler.
Bursaspor futbolcusu Serdar Aziz de eksikliklerini gördüklerini ve milli takımda bulunan Ozan Tufan’la da gurur duyduklarını söyledi.
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
(İHA)