BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Hayvan sevgisi ağır bastı

Ünlü köşe yazarı ve televizyoncu Ömür Gedik’in sevgilisi Ferhat Göçer’le birlikte geldiği Samsun’un Bafra ilçesinde hayvan sevgisi ağır bast...

Abone ol

Ünlü köşe yazarı ve televizyoncu Ömür Gedik’in sevgilisi Ferhat Göçer’le birlikte geldiği Samsun’un Bafra ilçesinde hayvan sevgisi ağır bastı.
Konser dolayısıyla Bafra’ya geldiklerini ifade eden Ömür Gedik, Bafra’da arkadaş olduğu Tarçın isimli köpekle sahne arkasında kurulan çadırda Ferhat Göçer’in konserinin bitmesini bekledi. Hayvanseverliği ile tanınan köşe yazarı, televizyoncu Ömür Gedik, Bafra’da ‘Tarçın’ isimli köpeği konser bitene kadar kucağından indirmedi. Tarçın’la çok iyi vakit geçirdiğini söyleyen Ömür Gedik, "Biz hayvan dostlarının tek amacı, sesi olmayan bir topluluğun, yani masum hayvanların sözcülüğünü yapmak ve onlara yardım etmektir. Sokak hayvanlarına, başta belediyeler olmak üzere herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni beyin modern bir hayvan barınağı yaptırdığını duydum. Kendisine teşekkür ediyorum. Tüm belediye başkanlarının aynı hassasiyeti göstermesini temenni ediyorum" dedi.
Çıkardığı “Hop Dedik Orda Kal” isimli albümden elde edilen tüm geliri HAÇİKO ve HAYTAP ile birlikte hayvanlar yararına kullanan Ömür Gedik, hayvan severlerin de büyük destekçisi olarak biliniyor.
(İHA)