BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  EKONOMİ

Haydi Kobi'ler halı sahaya!

AVEA, Türkiye'de faaliyet gösteren KOBİ'leri düzenleyeceği futbol turnuvasıyla bir araya getirecek.

Abone ol

Avea, KOBİ sahipleri ve çalışanlarına yönelik ''Biz Futbolun Delisiyiz Avea KOBİ Turnuvası'' düzenleyecek.

Turnuva, 19 Şubat-3 Nisan 2011 tarihleri arasında 5 farklı bölge ve 13 ayrı kentte gerçekleştirilecek. Turnuvada 11 bin 520 KOBİ çalışanı bin 440 takım halinde mücadele edecek.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, turnuvanın tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de işletmelerin çoğunluğunun KOBİ'lerden oluştuğunu, futbolun ise ülkenin gündeminden düşmediğini ifade ederek, söz konusu turnuva ile iki kitleyi bir araya getireceklerini bildirdi.

Kaplan, Avea'nın, spora geçmişten beri destek verdiğini belirterek, ''Türkiye'nin gündeminden düşmeyen futbola önemli yatırımlar yapıyoruz. Reklam bütçemizde futbolun payı yüzde 15'tir. Futbol sponsorluklarımız var. Fenercell, GSMobile, Trabzoncell ve Kartalcell ile 610 bin taraftara hizmet veriyoruz. Futbol paketi, lig paketi ve diğer servislerimiz de bulunuyor. Futbola her anlamda destek vermeye devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Turnuvanın, çok büyük kaynak ayrılarak ve önemli yatırımlar yapılarak gerçekleştirildiğini bildiren Kaplan, ''KOBİ'lere yakın olmak istiyoruz. Türkiye gündeminde her zaman önemli bir yeri olan futbol, KOBİ'lere ulaşacağımız bir yol oldu'' dedi.

Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman da Türkiye'de KOBİ'lerin istihdamın yüzde 76'sını sağladığını ifade ederek, pek çok farklı projeyle destekledikleri KOBİ'leri ve futbolu ortak bir sinerji yaratmak amacıyla bir araya getirdiklerini söyledi.

15 BİN FUTBOLCU, 80 BİN DAKİKA MAÇ

Taşman, spora ve özellikle de futbola destek vermenin Avea'nın vazgeçilmezleri arasında yer aldığını belirterek, ''Bu turnuvada 15 bin futbolcu olacak, 80 bin dakika futbol oynanacak. Hedef kitlemiz Türkiye'deki 2,5 milyon KOBİ'dir'' dedi.

Kayıt ve organizasyon için www.futbolundelisiyiz.com'dan bilgi alınabileceğini bildiren Taşman, turnuvanın büyük finalinin 2-3 Nisan'da Antalya'da yapılacağını, şampiyon olan takıma, ilinde ''gerçek'' bir şampiyonluk kutlaması yapılacağını söyledi.

Taşman, bir soru üzerine, ''Kurumsal müşteri portföyümüz içerisinde KOBİ'lerin payı yüzde 85-90'lar seviyesindedir'' dedi.

İLK 3'E TİCARİ ARAÇ HEDİYE

Verilen bilgiye göre, finale kalan iki takımın koçluğunu eski sporcu ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın ve NTV Spor program yapımcısı ve sunucusu Ercan Taner üstlenecek.

İlk 3'e giren takımlar birer ticari aracın yanı sıra Avea'dan özel ödüller kazanacak. Ayrıca birinci olan KOBİ'ye Doğuş Yayın Grubu'ndan 50 bin liralık bedelsiz reklam hakkı ve dereceye giren tüm takımlara oynadıkları sahada bir yıllık bedava abonelik, ekipman çantası ve Avea lig paketi verilecek.